Să n-o dezamăgeşti atunci când nu se teme să fie copil în preajma ta !

                 ,,Oare a fost vina mea sau a ei? … Sau a fost vina ,,noastră”?Nu! Nu poate fi vina noastră pentru că oricum am privi lucrurile, unul dintre noi a greşit mai mult. Eu. Eu am greşit mai mult. Eu nu am ştiut să apreciez toate lucrurile frumoase pe care mi le oferea. Am vrut mai mult. Nu m-am bucurat niciodată în de ajuns de mult de prezent. Nu i-am mulţumit niciodată pentru … pentru tot.

                Ştii cât de frumoasă era ? Ei bine, pentru mine a fost şi va fi întotdeauna cea mai frumoasă, iar când renunţa la a mai fi femeie, când devenea copila rebelă cu ochii de chihlimbar era doar ea… atât. Nimic altceva nu mai avea importanţă pentru că nimic nu mai putea însemna ceva în prezenţa ei.

                Era un copil lacom de iubire. Voia să i-o spui, să i-o demonstrezi şi iar să i-o spui. Avea în permanenţă nevoie de confirmare, de siguranţă pentru că se temea de durere şi de orice poate însemna suferinţă. Mi-a spus ca se teme să nu renunţ vreodată la ea, iar eu am fost atât de prost încât am făcut-o pe ea să renunţe la mine. Cred că mă minţeam spunându-mi că iubirea ei pentru mine nu se poate terminalarge. I-am greşit, am făcut-o să sufere, i-am dat motive să mă urască, iar într-un final a renunţat să mai lupte pentru ceva ce nu îi aducea decât necazuri şi suferinţă. Da… A fost vina mea, dar am realizat asta mult prea târziu. Şi nu se mai poate face nimic chiar dacă îmi doresc… cum nu mi-am dorit nimic altceva …

                   Mi-e dor mereu de ea. În fiecare zi. Mi-e dor de femeia aia care devenea copil în prezenţa mea fără să se teamă că o pot judeca pentru asta. Mai vreau… Mai toarnă ca să pot uita… Beau ca s-o uit şi de fapt mi-o reamintesc mult mai clar, dar continui să beau şi să sper că o voi uita. Sau beau ca să le pot face faţă amintirilor cu ea? Nu mai ştiu… Dar ţine minte, când o femeie te lasă s-o vezi în profunzimile sufletului, atunci te iubeşte. Asta nu înseamnă neapărat că nu va putea să renunţe la tine. Dar te iubeşte!”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply