Să mă răzbun eu că n-a fost el capabil? Nu, draga mea, i-am fost oricum o pierdere prea mare. Să-i arăt eu ce a pierdut? Da’ de unde, ştie şi singur, iar dacă nu ştie, îl va învăţa viaţa. Să încerc să-i plătesc cu aceeaşi monedă? Nu-mi stă în caracter, roata tot se întoarce cândva.

                                  Să mă răzbun eu că n-a fost el capabil? Nu, draga mea, i-am fost oricum o pierdere prea mare. Să-i arăt eu ce a pierdut? Da’ de unde, ştie şi singur, iar dacă nu ştie, îl va învăţa viaţa. Să încerc să-i plătesc cu aceeaşi monedă? Nu-mi stă în caracter, roata tot se întoarce cândva. Nici n-am de gând să devin ca unul din oamenii care mi-a făcut rău doar de dragul de a-i arăta ce înseamnă să suferi din cauza unuia pe care-l iubeai. 

                                  Am principii şi nu mă răzbun pe nimeni. Femeia puternică nu se răzbună, îl lasă pe celălalt să fie fericit dacă poate şi are cu cine. Puternic cu adevărat e acela care ţi-ar putea face rău, ştie că ţi-ar putea face rău, dar preferă să nu facă nimic, iar tu să nici nu ştii câtă putere zăcea în mâinile acelui om şi ce cuvânt avea de spus asupra ta… Iar tu să-l crezi slab pe acel om. Oricum cel care iubeşte şi e părăsit devine o pierdere. Eu i-am fost o pierdere prea mare. 

                                  Aşa că n-are rost să-i mai arăt ce a pierdut, ştie şi el sau îi va arăta viaţa cine au fost cu adevărat oamenii potriviţi lui scoţându-i în cale exact pe cei mai nepotriviţi. Nu e treaba mea să arăt că am fost o pierdere pentru că n-am cum să o demonstrez, iar cei care pot demonstra asta, cu siguranţă o vor face, aşa că nu-mi fac griji.

                                  Roata tot se întoarce cândva, are cineva grijă să ne plătească şi să ne ia. În viaţă totul se plăteşte, aşa că am ales să-mi trăieşsc viaţa în aşa fel încât să am mereu de primit pentru că nu-mi place să mi se ia nimic având în vedere faptul că pun suflet în orice. Mai bine dau de bună voie mai mult decât ar merita cei din jur. N-aş vrea să devin la fel ca unul dintre oamenii care m-au rănit.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply