Să mă iubească… Să mă iubească de la cel mai mare defect până la cea mai frumoasă calitate. Să mă iubească pentru că sunt a lui și nu a altuia. Să mă iubească pentru că îi zâmbesc atât de sincer când îl văd. Să mă iubească… Asta caut. Ce bani, ce cadouri, ce mașini?! Să mă iubească. Restul le facem împreună. 

                          Să mă iubească… Să mă iubească de la cel mai mare defect până la cea mai frumoasă calitate. Să mă iubească pentru că sunt a lui și nu a altuia. Să mă iubească pentru că îi zâmbesc atât de sincer când îl văd. Să mă iubească pentru că și eu îl iubesc și pentru că asta știe să facă cel mai bine. Pentru că eu nu voi pleca atunci când toți ceilalți îl vor părăsi și pentru că pot lupta pentru amândoi dacă vreodată va avea nevoie de odihnă. Să mă iubească… Asta caut. Ce bani, ce cadouri, ce mașini?! Să mă iubească. Restul le facem împreună. 

                          Dacă avem iubire, le putem avea pe toate. Dacă nu avem iubire, degeaba avem orice altceva. Eu asta am învățat să caut la oameni încă de la o vârstă fragedă. Iubire. Cu restul ne descurcăm. În fond, iubirea leagă oamenii, nu banii. Iubirea îți umple sufletul, nu cadourile. Iubirea te face cu adevărat fericit. Și omul iubit e cel care te așteaptă acasă, care îți spune o vorbă bună și te sărută pe frunte, cel care te ajută să treci peste momentele dificile și să te lupți cu viața, cu ceilalți, cu tine. Omul iubit e cel care te strânge în brațe atunci când ai nevoie. Restul sunt doar lucruri. Nu aduc fericire, nu fac toate astea. Și pot fi înlocuite cu atâta ușurință… Încearcă să înlocuiești un om, un sentiment, la fel de ușor. Doar încearcă. 

                          Eu vreau să mă iubească. Și apoi o să ne facem, o să ne luăm, o să mergem. Oricum mai mult apreciezi ceva dacă l-ai obținut prin propriile puteri, prin propria muncă, decât dacă l-ai fi primit de-a gata. Știu că ar fi mai ușor și că uneori ne dorim cu toții să fie ușor. Dar când te costă fericirea, liniștea și iubirea, nu e ușor, crede-mă, e cel mai greu. 

                          Dorește-ți să te iubească. Banii vin și pleacă. 

Foto: Joel Overbeck

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts