Să-l alegi pentru că îl iubeşti, nu să-l iubeşti pentru că l-ai ales…

                                           Tu să nu-l alegi pentru că e frumos, are bani sau cine ştie ce funcţie. Să nu-l alegi pentru că îţi vorbeşte frumos, îţi zâmbeşte tandru sau te atinge la suflet cu gesturile lui… materiale. Tu să nu-l alegi, tu să-l iubeşti pur şi simplu. 

                                           Iubirea nu e o alegere, e o întâmplare, chiar dacă uneori te face fericită, iar alteori te face să o regreţi. Frumuseţea unui bărbat le face pe celelalte să te invidieze pe stradă, dar ce importanţă are dacă tu le invidiezi pe ele pentru că sunt fericite? Banii unui bărbat contează doar pentru o femeie incapabilă să fie independentă, pentru o femeie demnă, una cu un caracter puternic, banii nu sunt decât ceva de care se poate lipsi atunci când vine vorba de iubire. Vorbele… Vorbele poţi să le asculţi, să le înţelegi şi să nu le dai prea mare importanţă dacă sunt nefondate, toţi pot să le spună, poate toate inaintea ta le-au auzit.

                                           Te poate privi atent şi-ţi poate zâmbi tandru, iar tu poţi crede că e îndrăgostit până peste cap, când de fapt el continuă să-şi joace rolul. Şi dacă te atinge la suflet cu unele cadouri mai mult decât o face cu simpla sa prezenţă, atunci să fii sigură că de el nu te leagă iubirea, ci doar o alegere.

                                           Şi dacă totuşi vrei să-l alegi, atunci fi o femeie deşteaptă cu suflet frumos. Alege-l pentru că îţi tresare inima de două ori mai puternic atunci când te priveşte, pentru că ziua ta e mai bună atunci când prima oară te gândeşti la el, pentru că ţi se înfioară pielea atunci când te atinge la suflet cu o îmbrăţişare caldă. 

                                           Să-l alegi pentru că îl iubeşti, nu să-l iubeşti pentru că l-ai ales… Aşa nu prea cred că mai poate fi vorba de iubire, doar de o oarecare acceptare. Tu să fii o femeie deşteaptă, să ştii că fericirea o poţi găsi doar în braţele bărbatului iubit, nu ale celui… Acceptat.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (135)

  1. Ion 20th martie 2016 at 09:14 -

   Si uite-asa ne ducem de rapa… pentru ca nu stim ce inseamna iubirea.

   Reply

  Leave a Reply