Să iubeşti un om nu înseamnă să îi spui că îl iubeşti, ci să îi demonstrezi asta în fiecare zi de parcă ar fi ultima în care i-ai putea arăta sentimentele tale.

                                   Oamenii au nevoie de confirmări pentru că ei se întreabă şi se tem. Se întreabă dacă ai sentimente sincere pentru ei sau dacă tratezi totul doar ca pe o simplă joacă. Se tem de respingere, de aşteptări, de minciuni şi de tot ce i-ar putea răni pentru că oricum au suferit deja destul… Unii oameni chiar s-au săturat să sufere şi nu mai vor să ofere oricui şansa de a le păşi în suflet şi, inevitabil, de a le face rău. 

                                   Atunci când iubeşti un om, cel mai bine e să îi demonstrezi asta, nu doar să îi spui sau să îl laşi să se întrebe şi să te aştepte. Îşi va da răspusuri greşite care nu vor fi în favoarea ta şi poate nu te va putea aştepta atât cât ai dori tu să te aştepte. Să iubeşti un om nu înseamnă să îi spui că îl iubeşti, ci să îi demonstrezi asta în fiecare zi de parcă ar fi ultima în care i-ai putea arăta sentimentele tale. 

                                   Cel mai frumos e să iubeşti cu acea poftă nespus de mare… Ca atunci când ai ceva ce adori pentru ultima oară şi te temi să nu clipeşti pentru ca nu cumva acel ceva să dispară de lângă tine. 

                                   Cred că ar trebui să uităm pentru o vreme de vorbe şi să ne concentrăm mai mult pe fapte pentru că oamenii dragi nu pot trăi doar cu vorbe şi promisiuni, ei mai au nevoie şi de dovezi concrete care să întărească ceea ce le oferi din cuvinte. Cred că ar trebui să facem mai mult pentru oamenii pe care îi iubim, într-o zi ei se vor sătura să ofere totul fără să primească nimic înapoi… Cred că ar trebui să ne amintim să fim oameni şi să iubim aşa cum aşteptăm să fim iubiţi pentru că numai aşa vom reuşi să croim căi spre etern şi fericire. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts