Să iubeşti oricât, oriunde, oricum, dar nu pe oricine!

                      Probabil cea mai importantă regulă a dragostei este să iubeşti oricât, oriunde, oricum, dar nu şi pe oricine! E regula mea. E concluzia la care am ajuns după multe dezamăgiri şi după multe regrete de care am scăpat foarte greu.

                     Dragostea nu are măsură aşa că poţi iubi oricât şi chiar mai mult decât atât.  Dacă oferi iubire cu porţia nu se poate. Nu pentru mult timp. Iubirea trebuie s-o oferi în totatilate şi cum nu are limite poţi şi trebuie să iubeşti oricât.

                     Dragostea se află peste tot aşa că te poţi îndrăgosti orinde şi astfel îi poţi oferi o casă, o inimă în care să dăinuie, îi poţi oferi şansă să te facă fericit.

                     Dragostea nu e o regulă. Nu e un trend. Nu respectă un tipar. Există aproximativ şapte miliarde de oameni pe Pământ şi tot atâtea moduri de a iubi pentru că fiecare om iubeşte în felul său, după propriile reguli. Dragostea ne dă posibilitatea să iubim exact aşa cum dorim. Aşa că iubeşte oricum. Nu contează cum, dar iubeşte !

                     Dragostea nu ţine seamă de statut social sau înfăţişare, dar nu iubi pe oricine. Acesta este singurul ,,dar” al iubirii. Nu iubi pe oricine. Nu oricine merită să fie iubit. În viaţă vei întâlni foarte puţini oameni care să-ţi merite iubirea în mod necondiţionat. Oameni care să o aprecieze şi care să ştie cum să şi-o însuşească. Restul oamenilor vor fi doar călători prin viaţa ta şi vor lua iubirea pe care le-o oferi ca pe ceva ce li se cuvine, deşi nu o merită şi nici nu o vor aprecia. Dar îi vei iubi şi pe unii dintre aceştia chiar dacă vei şti că nu merită şi că te vor dezamăgi.

                     Să iubeşti oricât, oriunde, oricum, dar nu pe oricine!… E regula mea şi am încălcat-o de atâtea ori. Şi o voi mai încălca, dar important este că iubesc şi că uneori sunt iubită înapoi.

Foto: We Heart It

 large (57)

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply