Să îmi mulțumești că te-am iubit… Și să regreți că m-ai pierdut.

                                 Off… Dar în viață aproape nimic nu e corect. Și din păcate nu primim ceea ce ne dorim. Nu întâlnim oamenii pe care vrem să îi iubim și, mai ales, pe cei care vrem să ne iubească. Din păcate trebuie să ne străduim, să ne chinuim, să ne rupem coatele muncind și inimile iubind, pentru că așa e mereu. Oamenii frumoși au cel mai mult de suferit, de munci, ei iubesc cel mai mult și oferă tot ce au mai frumos de oferit… Dar primesc atât de puțin înapoi și abia după mult timp le sunt răsplătite toate eforturile…

                                 Și când spun asta mă gândesc la tine… Tu… Să îmi mulțumești că te-am iubit… Și să regreți că m-ai pierdut. Nu am o părere prea bună despre mine atunci când afirm asta și nici una foarte proastă despre tine. Pur și simplu asta simt și atât. Simt că trebuie să îmi mulțumești pentru toate acele  zile în care te-am sprijin și te-am așteptat. Pentru acele nopți în care mi-a fost dor și speram că te vei întoarce la mine. Pentru toate acele îmbrățișări în care nu te-am simțit aproape de mine, deși erai chiar acolo, în brațele mele… Pentru toată acea singurătate trăită în doi și pentru iubirea pe care ți-am oferit-o necondiționat. 

                                 Atunci când primim totul de parcă ni s-ar cuveni, nu mai suntem capabili să apreciem ceea ce ni se oferă, indiferent dacă e mult sau puțin. Apreciem abia atunci când nu mai primim nimic.

                                 Poate pentru asta vei regreta cândva că m-ai pierdut, atunci când ceilalți te vor trata la fel cum ai făcut-o tu… Atunci când ei nu te vor aprecia pentru cine ești și vor încerca să te schimbe…

                                 Să îmi mulțumești că te-am iubit… Și să regreți că m-ai pierdut.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts