Să fiu fericită, asta-mi doresc. Și să mi se dea voie să-mi trăiesc fericirea.

                     Nu vreau să întâlnesc un bărbat perfect care să mă trateze ca pe o prințesă și care să-mi ofere totul de-a gata. Eu vreau un bărbat cu ale cărui calități și defecte să se potrivească ale mele. Vreau un bărbat alături de care să construiesc o relație, nu s-o primesc împachetată frumos. 

                     Nu mai vreau drame, neliniști, intrigi extraordinare și nopți nedormite, vreau liniște, oameni frumoși, înțelegere și sentimente plăcute. 

                     Nu mai vreau să aștept și să chem, să mă rog și să caut. Prefer să trăiesc fiecare clipă din fiecare zi exact așa cum e, să iau ce e mai bun de la viață și să încerc să schimb ce poate fi schimbat. 

                     Vreau să fiu fericită și atât. 

                     Cred că de fapt singurul meu scop este să fiu fericită. Vreau să fiu fericită alături de cineva special pe care să-l fac, la rândul meu, fericit. Vreau să fiu fericită construindu-mi o viața exact așa cum mi-am imaginat-o. Vreau să fiu fericită alături de acei oameni care m-au sprijinit mereu și nu m-au părăsit când am avut cea mai mare nevoie de ei. Și vreau să fiu fericită ascultându-mi inima. 

                     Sper să mi se dea voie să îmi trăiesc fericirea. Trăim vremuri în care cei care nu își pot construi fericirea aleg să o distrugă pe a celorlalți. Sau cel puțin asta încearcă să facă. E josnic, trist și nedrept. Dar nu putem schimba pe nimeni. Putem doar să ne ferim de astfel de oameni. 

Foto: Anna Utochkina

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts