Să fim fete deştepte. Femei cu caracter. Doamne cu atitudine. Să fim toate astea pentru noi, căci ei iubesc altceva, se pare.

                                         Să fim fete deştepte, ar fi cazul să fim deştepte şi să nu mai lăsăm pe oricine să ni se strecoare în suflet. Să cucerim mai întâi şi apoi să ne lăsăm cucerite. Până la urmă toţi ar trebui să luptăm pentru ceea ce iubim, nu doar să aşteptăm să iubească celălalt primul sau să iubească şi pentru noi. Să fim deştepte şi să ne dăm seama, măcar în ceasul al paişpelea, că bărbaţii care merită tot ceea ce pot femeile să ofere, se vor mulţumi să fie iubiţi pe de-a-ntregul, cu defecte şi calităţi şi că ne vor iubi la rândul lor pe de-a-ntregul, ştiind că nu suntem perfecte şi că nu vom fi niciodată, dar ştiind şi că nici ei nu sunt perfecţi.

                                         Să fim femei cu caracter şi să nu ne lăsăm călcate în picioare nici de dragul vreunei iubiri toxice care ne ucide pe interior, nici de teama de singurătate şi nici de îndoieli. Ar trebui să avem mereu un cuvânt de spus, ar trebui să-l spunem mereu pentru că aşa ajungem să fim considerate slabe de cei pe care i-am putea distruge sau doborî doar cu simplul adevăr pe care nu îl ştiu sau nu vor să-l ştie. Să fim femei cu caracter şi să nu mai renunţăm la principii de dragul nimănui… Oamenii pleacă. Pricipiile ar trebui să rămână.

                                         Să fim doamne cu atitudine, măcar cele care chiar suntem doamne şi nu ne chinuim să demonstrăm că suntem ceva ce nu suntem, aşa cum fac altele. Ce spectacol caraghios! Să avem atitudine de femei puternice şi să le arătăm, din când în când, celor care ne vor răul sau doar nu ne doresc binele, că putem îngheţa o lume întreagă cu o privire, că putem demola din temelii un crez greşit cu două argumente şi că putem fi fericite şi fără cei care ne-au pierdut… Ştiu ei de ce!

                                         Să fim fete deştepte. Femei cu caracter. Doamne cu atitudine. Să fim toate astea pentru noi, căci ei iubesc altceva, se pare.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply