Să fii femeie singură într-o lume plină de relaţii bazate pe minciuni şi neîncredere e chiar o eliberare şi un prilej de odihnă pentru suflet.

                                       Să fii femeie singură nu e atât de greu pe cât ar fi tentaţi mulţi să creadă. Sufletul are nevoie şi de linişte după nenumărate furtuni, are nevoie de odihnă după ce a alergat ca să prindă din urmă pe cineva care nu a vrut deloc să îl aştepte, are nevoie de un răgaz de la iubire tocmai pentru a putea iubi mai târziu pe altcineva într-un mod mai frumos. 

                                       Să fii femeie singură într-o lume plină de relaţii bazate pe minciuni şi neîncredere e chiar o eliberare şi un prilej de odihnă pentru suflet. Poate fi o ocazie bună să te redescoperi, să înveţi că trebuie să îţi aloci timp pentru tine, să îţi dai seama cât eşti de minunată, de frumoasă şi cât de mult meriţi să fii iubită pentru tot ce ascunzi în sufletul tău. 

                                       Să fii femeie singură într-o lume plină de relaţii bazate pe minciuni şi neîncredere te poate salva de multe lacrimi şi suspine, te poate ajuta să alegi mai târziu un om alături de care să construieşti treptat o relaţie bazată pe iubire şi tot ceea ce contează cu adevărat. 

                                       O femeie singură este, de cele mai multe ori, o femeie puternică, o femeie care refuză să trăiască în minciună alături de altcineva. Este sinceră cu ea însăşi, dar cu şi cu ceilalţi. Este convinsă că va găsi fericirea şi că nu va suporta să se complacă în minciuni. O femeie singură este şi un om frumos, de încredere şi pe care te poţi baza. O femeie care este singură pentru că a fost rănită de un prost este acea femeie pe care nu mulţi o merită alături, dar de la care mulţi ar vrea să primească iubire. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts