Să fii femeie e muncă grea, aşa cum am mai spus. Dar să fii bărbat… Să fii bărbat e şi mai greu. Puţini din cei pe care i-am întâlnit erau bărbaţi în adevăratul sens al cuvântului.

                                Cred că foarte mulţi au înţeles greşit ce înseamnă să fii cu adevărat bărbat. Dragilor, femeile nu vor cadouri scumpe sau atenţii prea mari, ele vor să fie iubite şi respectate, vor să primească atenţie şi purtare de grijă. Ştii… Atunci când te gândeşti câte trebuie să faci pentru a iubi un om atât cât se cuvine, pentru a face o femeie fericită, parcă îţi dai seama că nu e chiar atât de uşor să fii bãrbat. Dacă ar fi, nu am mai trăi printre atâtea femei rănite de bărbaţi care de fapt nu ştiu să fie bărbaţi. În fond, să ştiţi că e foarte uşor să intri în patul unei femei, dar depinde în al cărui tip de femeie. Cu adevărat greu este să intri în sufletul ei.

                                Să fii femeie e muncă grea, aşa cum am mai spus. Dar să fii bărbat… Să fii bărbat e şi mai greu. Puţini din cei pe care i-am întâlnit erau bărbaţi în adevăratul sens al cuvântului. La fel cum nu toate cele care se consideră doamne chiar sunt. În general, cei care se bat cu pumnii în piept că sunt bărbaţi, că au femei şi cuceresc, aceia sunt cei care lasă de dorit şi dezamăgesc cel mai mult. La fel cum cele care se autoproclamă doamne, cel mai adesea nu sunt nici pe departe ceea ce pretind că sunt.

                               Dar revenind la bărbaţi, mai au câte ceva de învăţat. Nu contează numărul femeilor, ci calitatea lor. Nu e important să spui tu ce poţi, ci să ştie ceilalţi. Şi cred că un bărbat adevărat ar mai trebui să ştie că nu poate ascunde prea multă vreme de o femeie cine este cu adevărat sau ce intenții are. Noi simţim oamenii şi nu putem fi minţite cu uşurinţă. Noi învăţăm din greşelile noastre, nu le lăsăm să treacă pe lângă noi degeaba.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts