Să cauţi un astfel de om şi să nu-l mai laşi să plece de lângă tine niciodată!

                                           Ea urăşte toate acele nopţi reci în care pătura nu ţine de cald, urăşte să adoarmă cu perna în braţe şi s-o strângă atât de tare încât ar putea-o comprima în suflet pentru a-i umple golurile. Ea urăşte să fie doar o visătoare în iubire. I-au ajuns compromisurile şi nu mai e dispusă să se mulţumească, la fel ca înainte, cu puţinul pe care sunt ceilalţi dispuşi să-l ofere.

                                           Ai crede că pentru un înger de femeie nu poate fi potrivit decât un înger, dar of, dragule, aparenţele înşală de atâtea ori şi ne frigem cu iubire încât preferăm singurătatea în locul persoanei nepotrivite. Ea rămâne un înger de femeie, dar a trecut prin atâtea încât e sigură că nu-şi doreşte pe oricine alături de ea. A căutat şi ea îngeri care să-i facă sufletul să cânte, dar când credea că i-a găsit şi-au dat măştile jos şi i-au demonstrat că nimic nu e ceea ce pare. 

                                           Ai crede că un demon de bărbat nu poate iubi, nu poate atinge fără să rănească şi nu poate face un suflet să cânte. Dar printre atâţia demoni fără de suflet se mai află şi îngeri cu măşti care au iubit, au cântat şi au rămas fără suflete pe care să le îmbrăţişeze după ce au venit alţii şi le-au furat… Un demon de bărbat… Sau doar un înger rănit care a căzut iubind şi acum vrea să meargă pe jos. De ce? Pentru că sufletele pereche merg de-a lungul aceluiaşi drum şi se întâlnesc într-un moment unic, nu merg pe drumuri diferite care se intersectează.

                                           Caută un om alături de care să visezi frumos noaptea, iar dimineaţa când te trezeşti să realizezi că realitatea e mult mai frumoasă. Caută un om care să privească în aceeaşi direcţie ca şi tine, nu unul care să te privească numai pe tine pentru că vă veţi împiedica unul de celălalt şi veţi ajunge nicăieri. Şi mai caută un om care să fie mândru că te are alături, unul pentru care să însemni mai mult decât a avut vreodată şi mai mult decât tot ce ar putea pierde. Să cauţi un astfel de om şi să nu-l mai laşi să plece de lângă tine niciodată!

                                           Ea s-a trezit la realitate, nu mai e doar o visătoare, şi-a dat seama că ar putea fi chiar un vis… Visul acelui înger cu mască de demon care s-a săturat să mai cânte la suflete călătoare. Acum e rândul ei să cânte.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Cauta un om pe care sa-l iubesti. La propriu. Un om ale carui defecte sa le vezi drept inegalabile calitati. Un om la care nu ai schimba absolut nimic. Un om fara care nu ti-ai putea imagina viata.
  Cand il vei gasi, vei observa ca tot ceea ce-ti doresti e acel om. Nimic mai mult.

 • COMMENT (1)

  1. Names are just labels 09th ianuarie 2016 at 15:33 -

   Cauta un om pe care sa-l iubesti. La propriu. Un om ale carui defecte sa le vezi drept inegalabile calitati. Un om la care nu ai schimba absolut nimic. Un om fara care nu ti-ai putea imagina viata.
   Cand il vei gasi, vei observa ca tot ceea ce-ti doresti e acel om. Nimic mai mult.

   Reply

  Leave a Reply