Să ai un umăr pe care să îți sprijini capul obosit, o pereche de brațe care să te cuprindă, un om care să îți înțeleagă tăcerea și să îți asculte cuvintele… Poate nu sunt cele mai scumpe lucruri, dar cu siguranță sunt printre cele mai de preț. 

                           Acordăm atâta importanță lucrurilor care de fapt nu ne fac fericiți. Și ne amăgim crezând că, dacă le dăm mai multă atenție decât ar merita, ele vor deveni cu adevărat importante… Și, din păcate, subestimăm lucrurile, momentele, oamenii cărora ar trebui să le oferim întreaga noastră atenție. 

                           Să ai un umăr pe care să îți sprijini capul obosit, o pereche de brațe care să te cuprindă, un om care să îți înțeleagă tăcerea și să îți asculte cuvintele… Poate nu sunt cele mai scumpe lucruri, dar cu siguranță sunt printre cele mai de preț. Dar nu toți știu să le aprecieze valoarea, nu toți știu cât de greu poate fi să trăiești o vreme în singurătate și să te întrebi ce ai făcut să o meriți. De asta dau cu piciorul la fericire și rănesc omul care ar putea să le ofere astfel de momente de siguranță și liniște sufletească. 

                           E mare lucru că mai poți aprecia valoarea sentimentelor într-o lume în care totul se rezumă la bani, dar îmi place să cred că încă mai sunt destui oameni cărora nu le-a fost luată plăcerea de a trăi, de a simți, de a iubi la o intensitate mare. Îmi place să cred că sunt oameni care așteaptă o zi întreagă să ajungă acasă pentru a strânge pe cineva drag în brațe. 

                           E mare lucru să ai alături de tine un om în preajma căruia să îți permiți să fii tu însăți, un om care să nu te judece pentru că te înțelege. E mare lucru să ai cui să îi spui ce te doare și ce te face fericită pentru că, în atâta egoism, doar cei care iubesc cu adevărat mai pot pune pe altcineva pe primul loc, mai presus de ei înșiși. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts