-Să ai grijă, fata mea… Te va face să suferi. -Ba nu! El mă iubeşte. Tu vrei să ne despărţim. Tu nu mă iubeşti. Te urăsc!

-Să ai grijă, fata mea… Te va face să suferi.
-Ba nu! El mă iubeşte. Tu vrei să ne despărţim. Tu nu mă iubeşti. Te urăsc !

Şi apoi te întorci către ea cu ochii în lacrimi şi inima frântă. Ai vrea să îi pui tot sufletul în palmă, să ţi-l repare aşa cum repara orice jucărie stricată pentru ca tu să poţi zâmbi. Ai vrea să îţi şteargă lacrimile şi să alunge durerea, dar asta e o durere pe care te poate ajuta doar să o înţelegi şi o trăieşti mai uşor.

Ea nu vrea să despartă pe nimeni, ea vrea doar să îţi fie bine, deşi iei totul în nume de rău şi o condamni pentru că vrea să îţi răpească fericirea… Dar ea îşi doreşte contrariul…

Şi i-ai spus că o urăşti şi a durut-o la fel de tare cum te doare pe tine despărţirea de el. Şi i-ai spus că el te iubeşte mai mult… Ai rănit-o din nou fără să îţi dai seama sau poate chiar ai vrut să o doară şi pe ea aşa cum credeai că te doare pe tine ideea că ar putea să vă despartă din motive… egoiste.

Dar ea te iubeşte de fapt. Ea ştie mai bine ce înseamnă durerea şi ce amprente lasă pe suflet. Ea ştie că nu meriţi ceea ce ai de trăit. Încearcă să te apere, dar te încăpăţânezi să o acuzi… Apoi te scuzi şi cauţi alinare la ea.

Dragă mamă, să mă ierţi pentru toate lacrimile pe care le-ai plâns din cauza mea când eram prea tânără ca să înţeleg cât de mult mă iubeşti. Să mă ierţi că am înţeles abia târziu că dintre toţi, tu eşti singura care m-a iubit cu adevărat. Aş vrea să fiu o mamă la fel de bună ca tine pentru fiica mea. Îţi mulţumesc !

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply