S-o înșeli pe alta! Pe mine să mă părăsești pur și simplu.

                                     Nu voi accepta niciodată să fiu a doua opțiune a unui bărbat. Nu voi putea niciodată să îi iert una ca asta. Pot ierta absența și am făcut-o. Am așteptat multă vreme să fiu iubită așa cum merit să fiu iubită. Mi-am spus că indiferența celui de lângă mine e doar ceva de moment și va trece, iar noi vom putea fi fericiți așa cum am visat să fim. 

                                     Pot ierta multe greșeli, am iertat minciuni și indiferență, dar nu voi putea niciodată să mai iert infidelitatea. Am iertat, dar nu mai pot. Dacă ai de gând să mă înșeli, să îmi rupi sufletul și să îți bați joc de tot ce am construit împreună, te voi ruga respectuos să pleci și să mă lași să îmi trăiesc dezamăgirile de una singură. Prefer să trăiesc singură ceva trist, deși nu e din cauza mea. Prefer să fiu dezamăgită și să mă vindec pentru că, deși pot ierta multe, nu voi putea niciodată să iert totul. Așa că…

                                     S-o înșeli pe alta! Pe mine să mă părăsești pur și simplu. Am ajuns într-un punct al vieții în care nu mai pot să iert atât de multe tocmai pentru că am iertat cândva prea multe. Nu mai pot să aștept pe cineva pentru că m-au obligat unii să îi aștept prea mult și am rămas cu sufletul frânt. Nu mai pot avea încredere atât de ușor pentru că în unii oameni am avut prea multă încredere, iar ei m-au rănit fără să le pese de toată durerea pe care au lăsat-o în urma lor. 

                                     S-o înșeli pe alta! Eu nu voi mai fi lângă tine pentru că nu mai am de gând să culeg rămășițe de suflet de prin ruine. Nu mai am de gând să îmi lovesc sufletul de valurile unor furtuni pe care nu am vrut niciodată să le trăiesc, dar am fost obligată să o fac. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts