Ridică-te, scutură-te de praf și mergi mai departe. Nu are rost să îți pierzi vremea întrebându-te ce i-a oferit alta și tu nu i-ai oferit. Poate au fost iluzii, poate a fost mai mult. Dar să nu îți pese. Vezi-ți de viața ta. Vei fi fericită și fără el. Într-o zi vei întâlni un om care va iubi tot nu a știut el să aprecieze la tine și va fi mai fericit.

                               Nu contează ce are ea și nu ai tu pentru că sunt atâtea pe care le ai tu, iar ea nu. Nu contează că a plecat, contează faptul că trebuie să îți vezi de viața ta și să lași trecutul în spate, iar el face parte din trecut. Poate te macină gândul că ea îl face mai fericit, dar nu ai de unde să știi. Poate e așa sau poate nu. Cine știe?! Poate regretă că a plecat. 

                               Încetează să te mai gândești că toate femeile sunt mai bune decât tine pentru că nu sunt! Fiecare are ceva aparte numai al ei, fiecare cucerește într-un anume fel și fiecare știe să se facă plăcută, iubită într-un anume mod. Dacă a plecat, nu mai ai ce să faci. Și cred că ar trebui să te bucuri, ți-a demonstrat că nu te iubea la fel de mult cât îl iubeai tu. Deși pe ea o invidiezi pentru faptul că îl are alături, că l-a luat de lângă tine, nu ar trebui. Dacă a plecat de lângă o femeie care îl iubea și încerca să îl facă fericit, ce te face să crezi că nu va mai plecat, la un moment dat, de lângă alta? Astfel de certitudini nu pot fi oferite decât după foarte mult timp. Până atunci nu ai cum să știi cum va fi viața… Ne surprinde mereu. 

                               Ridică-te, scutură-te de praf și mergi mai departe. Nu are rost să îți pierzi vremea întrebându-te ce i-a oferit alta și tu nu i-ai oferit. Poate au fost iluzii, poate a fost mai mult. Dar să nu îți pese. Vezi-ți de viața ta. Vei fi fericită și fără el. Într-o zi vei întâlni un om care va iubi tot nu a știut el să aprecieze la tine și va fi mai fericit. Vei întâlni un om care se va încăpățâna să te iubească mereu.  

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts