Ridică blestemul !

,,Plâng strunele de dorul tău
Şi plâng şi eu cu ele… că te-ai iubit !
Jeleşte vinul din pahar,
Iar eu îl sec de lacrimi… că încă te iubesc !

                 Dă-mi Doamne uitare s-o uit, ridică blestemul pe care mi l-a lăsat înainte să treacă pragul în pasul plecării. Aruncă-mă în iad să-mi ispăţesc păcatele acolo, dar nu-mi aduce iadul pe Pământ….

                Femeile nu sunt doar simpli oameni, sunt ceva mai mult. Ele nu doar că simt, ele trăiesc la superlativ ceea ce simt. Nu trec prin viaţă ca printr-o intersecţie, ele se contopesc cu viaţa, ele dau viaţă mai departe, ele sunt însăşi intersecţia care ne schimbă nouă cursul vieţii. Femeile înţeleg, ajută, schimbă. Femeile nu sunt bărbaţi. Nu râde! Nu glumesc. Ştii că aşa e. Şi e aşa pentru că astfel a trebuit să fie. Ne aflăm la capete diferite ale aceleiaşi drepte. Suntem la fel, ne întrepătrundem în esenţă, dar doar pe jumătate, niciodată complet. Mereu va exista şi o relaţie de antonimism între firile noastre şi numai din cauza ei reuşim să ne completăm. Ca ziua şi noaptea, binele şi răul, începtul şi sfârşitul…

                 Iar eu am rămas singur… O noapte fără zi, un rău fără bine, un sfârşit fără început. Ridică blestemul ce mi l-ai lăsat căci tu oricum poţi fi fericită. Dar ce-ţi pasă ţie, femeie, de un biet muritor?

                  Căci de aia:

Plâng strunele de dorul tău
Şi plâng şi eu cu ele… că te-ai iubit !
Jeleşte vinul din pahar,
Iar eu îl sec de lacrimi… că încă te iubesc !…”

Foto: We Heart It

10404889_1562625417347209_6678907670452311288_n

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

COMMENTS (42)

  1. badita dan 19th decembrie 2015 at 11:08 -

    adevarat ?

    Reply

Leave a Reply