Relația perfectă nu există. În fiecare cuplu oamenii se mai și ceartă, au diferențe de opinii și uneori fac greșeli. Dar asta nu înseamnă că ei nu se iubesc.

                    Știi de ce greșim noi adesea? Pentru că ne dorim ca totul să fie perfect. Vrem lângă noi oameni perfecți, relații perfectă și nu suntem dispuși să înțelegem că a avea defecte și imperfecțiuni nu e un capăt de lume. Chiar nu e.

                    Poate nu vrem întotdeauna să recunoaștem că ne dorim perfecțiunea, dar o cerem. Când îi spui celuilalt să renunțe la un anumit obicei pentru că ție nu îți place, când te îndoiești prea mult de sentimente din cauza unei simple diferențe de opinii, când te gândești că ai ales greșit doar pentru că celălalt nu e așa cum ai visat tu că va fi, atunci nu faci decât să ceri perfecțiune. Iar ea nu există. 

                    Relația perfectă nu există. În fiecare cuplu oamenii se mai și ceartă, au diferențe de opinii și uneori fac greșeli. Dar asta nu înseamnă că ei nu se iubesc. Să iubești înseamnă să știi să mai lași de la tine din când în când, înseamnă să accepți că și celălalt are partea lui de dreptate. Să iubești înseamnă să nu lași micile lucruri negative din viața voastră să le umbrească pe acelea mari care merg bine și sunt frumoase. 

                    Doi oameni imperfecți nu pot avea o relație perfectă. Pur și simplu nu pot. Dar pot avea o relație frumoasă, extrem de frumoasă și demnă de invidiat. Dacă nu sunt suficient de fraieri cât să renunțe unul la celălalt pe parcurs. 

                    Nu spune nimeni că e ceva greșit în a pune capăt unei relații, dacă ea într-adevăr nu duce nicăieri și face mai mult rău decât bine. Dar să pui capăt unei relații din cauza unor mici defecte, e o greșeală pe care foarte mulți ajung să o regrete. E surprinzător câți oameni fac astfel de greșeli. Și cei mai mulți le regretă toată viața. 

                    Trăiește în așa fel încât să nu ai regrete. 

Foto: S A R A H ✗ S H A R P

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts