Realizezi că ai pierdut o femeie abia atunci când e prea târziu ca să o mai poţi întoarce.

                                     Ştii, nu poţi pierde un om într-o clipă. Un om îl pierzi treptat, pas cu pas, în fiecare zi tot mai mult… Asta dacă nu îţi dai seama la timp că faci greşeli care se tot adună în sufletul acestuia.

                                   Când pierzi o femeie, să ştii că nu ai început să o pierzi în momentul în care a ales să plece, să ştii că nu atunci trebuie să începi să repari ce ai mai putea repara, căci atunci nu mai poţi repara nimic… Nu atunci pentru că atunci ea deja e pierdută. În momentul în care a plecat, o femeie e definitiv plecată, e definitiv pierdută. 

                                   Unei femei îi pierzi mai întâi încrederea, apoi gesturile. Îi pierzi iubirea, apoi interesul. Îi pierzi planurile de viitor, apoi o pierzi pe ea. După ce ai pierdut-o pe ea nu mai poţi recâştiga nimic înapoi şi dacă mă gândesc mai bine, deja din momentul în care i-ai pierdut iubirea poţi spune că s-au ales praful şi pulberea de tot ce a fost.

                                   Trăim vremuri grele în iubire. Am intrat în criză de sentimente. Ce e frumos se întâmplă mult prea devreme, iar ce e urât realizăm mult prea târziu că se întâmplă. O femeie nu pleacă doar de dragul de a fi chemată înapoi pentru că nicio chemare nu îi va aduce ceva plăcut în suflet, doar întrebarea ,, De ce nu au venit la momentul potrivit… sau de ce au trebuit să vină vreodată?”. O femeie pleacă pentru că simte că aceasta este singura cale de a se elibera pe ea însăşi de ceva ce nu-i mai aduce nimic frumos în suflet. Iar un bărbat nu cheamă o femeie înainte ca ea să plece pentru că el consideră că nu are ce să cheme… Ea e acolo, dar încrederea, gesturile, iubirea, interesul, planurile de viitor, mai sunt şi ele acolo, oare? 

                                   Tot respectul meu pentru bărbaţii care simt că este ceva în neregulă şi schimbă, repară tot ce se poate atunci când încă se poate !

Foto: We Heart It

f67d1a010c5fc05443bcb99ac9443c13

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Wow…superb , frumos si….nu am inteles nimic :)) clar scris de o femeie care are probleme ei…

 • COMMENTS (2)

  1. zvenislavgluth 09th septembrie 2019 at 19:55 -

   http://nuttra.us/ slulsewackseby

   Reply
  2. alex 14th decembrie 2015 at 22:10 -

   Wow…superb , frumos si….nu am inteles nimic :)) clar scris de o femeie care are probleme ei…

   Reply

  Leave a Reply