Rămâi alături de oamenii care nu vor să te determine să fii la fel ca ceilalți, ci te iubesc tocmai pentru ceea ce ești, pentru că ești unică. 

                           Vei întâlni oameni și oameni de-a lungul vieții. Unii te vor aprecia, alții nu. Unii vor vedea în tine potențial și acea sclipire frumoasă pe care alții nu vor fi capabili să o sesizeze măcar. Unii te vor iubi pentru ceea ce ești, pentru modul tău unic de a fi, te vor iubi pentru că ești unică și ești frumoasă într-un milion de feluri, te vor face să simți că meriți mai mult decât credeai și tu că meriți oferindu-ți tot ce au ei mai bun. Alții nu vor face toate astea pentru că nu te vor privi niciodată așa cum meriți, nu te vor aprecia niciodată la adevărata ta valoare. 

                           Rămâi alături de oamenii care nu vor să te determine să fii la fel ca ceilalți, ci te iubesc tocmai pentru ceea ce ești, pentru că ești unică. Rămâi alături de oamenii care nu încearcă să te facă să simți că îți fac o favoare fiindu-ți alături. Poate că uneori tu nu te vezi specială, frumoasă și ai impresia că nu meriți atâta iubire pe cât ai cerut cândva. Poate că în unele zile te condamni pentru alegerile făcute. Poate că tu nu te vezi așa cum ești și te subestimezi, tocmai pentru că ți-e teamă să nu te supraestimezi. 

                           Dar ești minunată în felul tău și meriți să fii apreciată, iubită, îndrăgită pentru ceea ce ești. Nu trebuie să te schimbi pentru a le face altora pe plac. Ar fi păcat să îi iei acelui cineva care contează șansa de a te iubi pe tine, nu omul pe care l-au vrut alții alături. Ar fi păcat să nu vezi și tu cât ești de minunată. 

                           Rămâi alături de oamenii care te încurajează să fii mai bună, dar să rămâi tu însăți. 

Foto: Caju Gomes

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts