Priveşte-o. E fericită… Acum aruncă o privire în trecut ca să vezi cât de nefericită a fost alături de tine.

                                 Priveşte-o. E fericită… Acum aruncă o privire în trecut ca să vezi cât de nefericită a fost alături de tine.

                                 Tu ai fost o lecţie de viaţă pe care i-a fost foarte greu să o înveţe. Tu ai fost acea lecţie care i-a demonstrat că nu oricine îţi spune ,,Te iubesc”, te şi iubeşte. Acea lecţie care i-a arătat că sunt oameni care îţi iau sufletul fără să îl merite… Iar ea îşi oferă sufletul celor care nu îl merită doar pentru că e destul de naivă încât să creadă că toţi oamenii ştiu să aibă grijă de el şi să îl aprecieze. Of… Naivitatea asta. Naivitatea este, din păcate, defectul oamenilor cu suflet, al celor care iubesc şi văd peste tot numai iubire… Al oamenilor buni… Tu ai învăţat-o că lumea nu e un loc aşa cum îl vedea ea, ai învăţat-o că  multor oameni nu le pasă de iubire şi de cei care le-o oferă… Eşti unul dintre ei.

                                Acum e fericită pentru că a reuşit să scape de tot trecutul pe care îl purta după ea şi o obliga mereu să rămână în urmă.  E fericită pentru că a realizat că cel care te face să suferi nu îţi merită suferinţa. E fericită pentru că şi-a dat seama că numai astfel poate lăsa iubirea să intre sufletul ei iarăşi. E fericită pentru că s-a vindecat de un sentiment pe care îl crezuse a fi iubire. E fericită pentru că a realizat că aşa merită să fie. E fericită ! E aşa cum nu a fost alături de tine.

                                Uneori, oricât de cumplită ar fi singurătatea, ai nevoie de ea. Te ajută să fii tu însăţi cu tine însăţi şi te obligă să îi rezolvi sufletului tău problemele pentru că altfel nu pleacă, nu te lasă în pace şi continuă să te înstrăineze de tot ce te înconjoară. A preferat să sufere în singurătate, decât să sufere alături de tine, iar acum e fericită. Cu tine nu ar mai fi fost…

Foto: We Heart It

singuratatea

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply