Priveşte-o cum îşi intră în pielea de femeie hotărâtă care nu pierde vremea aşteptând oameni care n-au de gând să vină niciodată, dar promit insistent că o vor face. Priveşte-o cum pleacă dacă nu eşti în stare să o opreşti!

                                       Ţi se urăşte să aştepţi oameni care nu vor veni sau momente care nu vor exista. Unii se pot lăsa aşteptaţi la nesfârşit, alţii nu pot aştepta atât pentru că viaţa e prea scurtă ca să o pierzi cu oameni care se lasă aşteptaţi, cu gânduri care te macină şi sentimente care te fac să fii tristă. Viaţa e prea scurtă ca să o ratezi trăind alături de cei care te subestimează, te subapreciază sau te neglijează. 

                                       Femeia care poate să îndure multe nu se teme nici de aşteptare, nici de întârzieri şi nici de chemări neascultate, dar îi ajunge după un timp. Îşi intră în pielea de femeie hotărâtă care poate, dar nu mai vrea să aştepte, care iubeşte enorm, dar nu mai vede rostul iubirii pe care i-o poartă unuia care continuă să întârzie, care ştie ce nu mai vrea şi mai ales pe cine nu mai vrea. Priveşte-o cum îşi intră în pielea de femeie deşteaptă şi calculată, iar dacă priveşti atent ai să-ţi dai seama că a calculat bine şi a aşteptat destul, acum se pregăteşte să facă ceva… Să plece.

                                       Priveşte-o cum pleacă dacă nu eşti în stare să o opreşti. Şi oamenii care sunt răbdători se opresc din a mai avea răbdare. Şi femeile prea îndrăgostite se opresc din a mai iubi dacă îşi dau seama că celălalt nu merită efortul. Şi sufletele aparent firave sunt extrem de determinate atunci când sunt pregătite să parieze pe propria fericire. Probabil niciodată nu ar trebui să îi iei unui om tot ce poţi să-i iei pentru că ai impresia că îţi va oferi întodeauna. Majoritatea oamenilor nu sunt proşti, doar iubesc. Majoritatea femeilor iubesc prea mult, dar dacă iubesc prea mult, ajung să-şi dea seama că poate n-ar trebui să iubească deloc. 

                                       Priveşte-o cum îşi intră în pielea de femeie hotărâtă care nu pierde vremea aşteptând oameni care n-au de gând să vină niciodată, dar promit insistent că o vor face. Priveşte-o cum pleacă dacă nu eşti în stare să o opreşti!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply