Prinde-o de mână ca să ştie că îi eşti alături, dar şi de suflet ca să ştie că vei fi pentru totdeauna !

                                    Dacă ea are îndoieli, tu oferă-i certitudini. Dacă ea se întreabă, tu adu-i răspunsurile. Dacă ea a căzut, tu ridic-o sau aşează-te lângă ea. Prinde-o de mână ca să ştie că îi eşti alături, dar şi de suflet ca să ştie că vei fi pentru totdeauna !

                                   În spatele fiecărei femei puternice se află un bărbat care a fost alături de ea întotdeauna, fie că a fost nevoie să o ridice atunci când a căzut, fie că s-a aflat acolo doar pentru a o felicita.

                                   În spatele fiecărei femei frumoase se află un bărbat care ştie cum să îi ofere frumuseţe, ştie cum să o iubească, ştie cum să îi ofere încredere în ea însăşi.

                                   În spatele fiecărei femei fericite se află un bărbat atent care datorită ei are tot ce iubeşte  şi iubeşte tot ce are. Un bărbat care nu se întreabă de ce tace ea pentru că el deja ştie ce să spună atunci când ea tace.

                                   Prinde-o de mână ca să ştie că îi eşti alături, dar şi de suflet ca să ştie că vei fi pentru totdeauna, căci altfel e ca şi cum i-ai spune că o iubeşti fără să îi arăţi vreodată că vorbele se pot tranfosrma şi în fapte.

                                  Demonstrează-i că ceilalţi bărbaţi din viaţa ei, cei care au făcut-o să creadă că iubirea adevărată există doar în poveşti, n-au ştiu să iubească… N-au ştiu să o iubească pe ea. Demonstrează-i asta sau vei fi şi tu ca ceilalţi… Iar ea te va învăţa un lucru…

                                 În spatele fiecărei femei se află, mai întâi de toate, ea însăşi. Şi poate fi frumoasă, puternică, fericită şi de una singură. Dar toate acestea au un alt gust atunci când ţi le serveşte cineva drag sufletului tău.

                               Da, dragul meu, prinde-o de mână ca să ştie că îi eşti alături, dar şi de suflet ca să ştie că vei fi pentru totdeauna… Sau să-i drumul din viaţa ta şi las-o să îţi demonstreze că în spatele ei se află ea însăşi… Şi poate fi aşa cum n-ai reuşit s-o faci să fie…

Foto: We Heart It

large (1)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply