Prinde-mă de mână sau lasă-mă să cad, dar nu mă prinde de mână doar ca să-mi dai drumul.

                                 Prinde-mă de mână sau lasă-mă să cad, dar nu mă prinde de mână doar ca să-mi dai drumul. Nu îmi da speranţe doar pentru ca mai apoi să îmi dăruieşti dezamăgiri. Dacă nu eşti sigur că mă poţi iubi pentru totdeauna, atunci te rog nu mă iubi deloc şi dacă ştii că îţi va fi uşor să renunţi la mine, te rog nu mă aduce în viaţa ca pe un simplu obiect. Am suflet şi mă va durea, iar ţie nu îţi va păsa atunci.

                                Prinde-mă de mână sau lasă-mă să cad, dar nu mă prinde de mână doar ca să-mi dai drumul. Atunci m-ar durea mai tare. Ştiu că voi putea să mă ridic dacă mă vei lăsa tu să cad, dar dacă mă vei doborî la pământ, tu, cel care mă îndeamnă să îl iubesc, când voi cădea, voi pierde părţi din mine pe care nu le voi putea găsi şi astfel nu voi reuşi niciodată să le fixez la locul lor.

                               Prinde-mă de mână sau lasă-mă să cad, dar nu mă prinde de mână doar ca să-mi dai drumul. Lasă-mă să te iubesc doar dacă mă poţi iubi. Arată-mi că meriţi încrederea mea numai dacă eşti convins că şi tu îmi vei oferi încredere la rândul tău. Nu te juca, fii serios cu iubirea căci ce vei face cu ea vei face şi cu sufletul meu.

                              Prinde-mă de mână sau lasă-mă să cad, dar nu mă prinde de mână doar ca să-mi dai drumul… Aşa cum au făcut şi alţii înaintea ta… Aşa cum a făcut şi cel din cauza căruia cad acum.

                             Ca femeie, cea mai puternică lovitură în suflet o primeşti de la bărbatul pe care îl iubeşti, iar de ridicat te ridică un bărbat care te iubeşte sau te ridici tu singură pentru că ştii că mai întâi de toate trebuie să fii puternică pentru tine însăţi.

Foto: We Heart It

4628761236_66baeed75f_z

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply