Prefer să fiu o femeie singură decât să fiu văduva unui bărbat viu !

                                         Prefer să fiu o femeie singură decât să fiu văduva unui bărbat viu !

                                         Folosesc cuvinte grele pentru că numai prin intermediul lor pot relata un adevăr trăit de majoritatea femeilor. Într-un mod ciudat, femeile au ajuns să fie condamnate pentru faptul că îşi părăsesc bărbaţii, iubiţii, pe motiv că ,,Lasă că sigur a găsit ea pe altul”. Dar de fapt ea n-a mai reuşit să găsească pe cineva lângă ea.

                                         Eu prefer să fiu singură şi să mă pot bucura de tinereţe ştiind că voi întâlni şi eu bărbatul vieţii mele până la urmă, aşa cum cele mai multe femei îl întâlnesc, în loc să nu mă pot bucura decât de o singurătate morbidă lângă un bărbat care îmi dovedeşte zilnic că e total dezinteresat. Nu vreau să aştept bărbatul potrivit lângă unul nepotrivit pe care mai apoi să îl părăsesc şi să fiu acuzată pe drept de gesturi pe care le consider imorale. 

                                         Ana mi-a trimis un mesaj în care spunea ,,Toţi cei din jur mă condamnă, mă cred o curvă. Au impresia că l-am părăsit pentru că am cunoscut un alt bărbat şi nu am motive să te mint când îţi spun că nu e adevărat.”  Oamenii ne văd atunci când plecăm, dar nu aud certurile, nu înţeleg dezinteresul şi cel mai urât e că cei fericiţi îi condamnă pe cei nefericiţi pentru situaţiile în care se află. 

                                         Oameni buni, încetaţi, vă rog, să mai condamnaţi fără sens oameni ale căror poveşti vă sunt necunoscute. Eu sunt propria mea stăpână. Îmi controlez propria viaţă şi sunt în măsură să iau singură decizii, fie că sunt corecte sau nu. De aflat, aflu şi singură cum sunt acestea. 

                                         Sper să mă înşel, dar cred că foarte multe femei au fost condamnate din cauză că nu au mai putut trăi lângă oameni care deveniseră doar străini. Iar pentru cei care condamnă am doar atât de spus ,,Prefer să fiu o femeie singură decât să fiu văduva unui bărbat viu ! Prefer să vă faceţi o idee greşită şi să fiu fericită, decât să mă respectaţi pentru faptul că sufăr.”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • daaaa, perfect de acord. felicitari!! ma bucur cand intalnesc sau citesc pareri ale unor femei care se iubesc si se respecta pe sine. m-am saturat de femei care indura orice de la cel de langa ele si renunta la fericirea lor pt ca deh..daca parasesti barbatul esti o curva. mai bine sa zica lumea ca esti curva dar sa fii fericita decat sa te vada usa de biserica si sa iti vina sa-ti iei campii. dar culmea…toata lumea judeca femeile care isi parasesc iubitii, dar nimeni nu zice ca ala e prost si vai mama lui de barbat daca l-a lasat femeia lui.pff, nicio femeie nu pleaca de bine…si culmea, tot ea e condamnata. scuze, dar eu fac c$$ pe opinia multimii…

 • COMMENTS (1.007)

  1. corina 19th iunie 2016 at 16:39 -

   daaaa, perfect de acord. felicitari!! ma bucur cand intalnesc sau citesc pareri ale unor femei care se iubesc si se respecta pe sine. m-am saturat de femei care indura orice de la cel de langa ele si renunta la fericirea lor pt ca deh..daca parasesti barbatul esti o curva. mai bine sa zica lumea ca esti curva dar sa fii fericita decat sa te vada usa de biserica si sa iti vina sa-ti iei campii. dar culmea…toata lumea judeca femeile care isi parasesc iubitii, dar nimeni nu zice ca ala e prost si vai mama lui de barbat daca l-a lasat femeia lui.pff, nicio femeie nu pleaca de bine…si culmea, tot ea e condamnata. scuze, dar eu fac c$$ pe opinia multimii…

   Reply

  Leave a Reply