Prefer să fiu o doamnă, nu târfa aia care-l face, vezi Doamne, fericit şi pe care el n-o respectă nici măcar ca pe ultimul om.

                                  Mi-au ajuns multe lucruri în viaţa asta plină de neajunsuri, pe cuvânt. Mi-a ajuns cuţitul la os în multe situaţii şi nu m-am putut abţine să nu spun ce am de spus după ce tăcusem din bun-simţ, de ruşine, de nici eu nu mai ştiu de ce. Nu pot să suport bărbaţii care n-au nicio tragere de inimă să fie bărbaţi, dar îi respect şi îi vreau alături pe cei care respectă, pe cei care iubesc, pe cei care ştiu să fie domni. În general respect femeia pentru că ştiu ce simte, ştiu ce e în sufletul ei, ştiu cum merge pe tocuri cu sufletul, dar şi cum îl tărăşte în genunchi  tocmai din cauza cui nu ar trebui câtuşi de puţin, dar nu le suport pe alea care stau în genunchi la propriu, de drag, de plăcere pentru că dacă ai cum şi ştii cum, poţi să îţi faci bărbatul fericit şi fără să te cobori la mintea cea de jos a lui. Îl poţi face fericit ridicându-te la nivelul celei de sus şi să ştii că abia atunci te respectă bărbatul. N-o să-ţi spună că nu însemni cine ştie ce, dar o să te dea dracu’ în faţa primul prieten care te-ar lua şi el o tură.

                                  Şi-mi place să fiu puternică, prea am fost slabă. Şi am nevoie de un bărbat, uneori am nevoie de dragostea lui ca de aer pentru că simt că totul e împotriva mea şi nu mai pot singură, sunt şi eu om, mai am nevoie şi de sprijin, dar nu am nevoie de orice bărbat şi decât să pierd vremea cu unul şi cu altul care să nu merite nimic, mai bine stau liniştită şi îmi dau seama ce vreau de fapt de la viaţă şi de la omul iubit. Mai bine învăţ să mă cunosc, să mă înţeleg, să mă liniştesc, să mă iubesc.

                                  Prefer să fiu o doamnă, nu târfa aia care-l face, vezi Doamne, fericit şi pe care el n-o respectă nici măcar ca pe ultimul om. Îmi place să fiu puternică, să mă ţin tare pentru că bărbatul îşi face treaba cu tine şi nu ştie nici cum te cheamă, dar tu-l faci fericită, nu?

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Ce ai zice sa il gasesti pe unul pentru care sa te pui si in genunchi, de placere? Din pacate, mentalitatea noastra inapoiata ne induce faptul ca o femeie care face asta este tarfa despre care spui, dar nu. De fapt, e femeia inteligenta care vede in spatele gestului in sine, femeia care intelege ca aceste rigori si input-uri sociale se nasc din mentalitatile oamenilor de rand si nicidecum dintr-o perspectiva complexa. Problema nu este ca te pui in genunchi in fata omului cu care vrei sa iti petreci o parte din viata si nu asta il va face sa nu te respecte (discutand despre barbatii cu un nivel al inteligentei ridicat), ci problema este cand cazi in genunchi in fata fiecarui tampit rasarit de dupa chioscul de ziare.
  Frumos articolul si scrii frumos, dar ti-as sugera sa ai grija la astfel de rigori sociale impuse de mentalitati si nu de sociatate in sine. Daca nu in scris, macar pentru tine in viata personala.

 • COMMENTS (2)

  1. Maria Ionescu 10th martie 2016 at 23:00 -

   Ce ai zice sa il gasesti pe unul pentru care sa te pui si in genunchi, de placere? Din pacate, mentalitatea noastra inapoiata ne induce faptul ca o femeie care face asta este tarfa despre care spui, dar nu. De fapt, e femeia inteligenta care vede in spatele gestului in sine, femeia care intelege ca aceste rigori si input-uri sociale se nasc din mentalitatile oamenilor de rand si nicidecum dintr-o perspectiva complexa. Problema nu este ca te pui in genunchi in fata omului cu care vrei sa iti petreci o parte din viata si nu asta il va face sa nu te respecte (discutand despre barbatii cu un nivel al inteligentei ridicat), ci problema este cand cazi in genunchi in fata fiecarui tampit rasarit de dupa chioscul de ziare.
   Frumos articolul si scrii frumos, dar ti-as sugera sa ai grija la astfel de rigori sociale impuse de mentalitati si nu de sociatate in sine. Daca nu in scris, macar pentru tine in viata personala.

   Reply
  2. ombun 10th martie 2016 at 21:30 -

   Ce frumoasa esti, iubi!

   Reply

  Leave a Reply