Poţi să nu mă crezi, dar ai nevoie să iei de jos un bărbat învins, să îl iubeşti şi să fii nemernică în ochii lui pentru brutalitate aceea rece prin care îi smulgi din suflet gloanţele aruncate de … aia…

                                   Poţi să nu mă crezi, dar ai nevoie să iei de jos un bărbat învins, să îl iubeşti şi să fii nemernică în ochii lui pentru brutalitate aceea rece prin care îi smulgi din suflet gloanţele aruncate de … aia… Numai aşa îl inveţi să iubească pe cine trebuie şi să dea dracului pe cine vrea să îşi bată joc de sufletul lui. Poate nu mă crezi acum, dar ai nevoie să-l înveţi pe el să se ridice din genunghi ca să stea în picioare, drept, demn, ca să înveţi şi tu că trebuie să te ridici odată de unde ai înţepenit rugându-te de trecut să plece singur. 

                                   Are nevoie să-l iubeşti atât de mult încât să-şi dea seama că ce a fost frumos nu s-a încheiat, ci abia acum începe. Are nevoie să fii o nemernică, una care să pună sare pe răni înainte de a le pansa pentru a-i arăta că îl vrei puternic, nu slab, nu jalnic, nu al alteia, una care a plecat. Arată-i că-l vrei al tău, cea care vrea să rămână. 

                                   El n-o să renunţe prea uşor la ea, îţi va fi greu s-o scoţi din sufletul lui. Trebuie să fii blândă şi să-l înţelegi, dar şi brutală arătându-i cât de tare te doare. Trebuie să fii mamă, să ai grijă de el cum n-a avut nimeni până acum, dar şi copil ca să-şi aducă aminte că nu poate fi slab pentru prea mult timp într-o lume care te poate răni imediat. Te vei uita la rănile pe care le ai tu în suflet, acelea care au început să se cicatrizeze, deşi din când în când nu vor să-ţi dea pace şi le vei compara cu ale lui, acelea care încă sângerează, sunt crude şi se încăpăţânează să nu se vindece. Îţi va fi milă şi-l vei iubi şi mai mult pentru că tu înţelegi prin ce trece, tu ştii cât îl doare, deşi nu-l vei iubi din milă, ci din respect şi ceva mai mult decât poţi înţelege, dar îl vei urî pentru că nu e destul de puternic încât să renunţe la ea pentru a te iubi pe tine. Ai răbdare. Ai răbdare, femeie, pentru că nimic nu se face cu grabă dacă vrei să se facă bine. 

                                   Nu e nici el atât de slab pe cât îl crezi şi nici atât de prost pe cât ar putea să pară, e doar îngenuncheat, obosit, înfrânt. Să ştii că nu lasă pe oricine să-l vadă aşa cum îl vezi tu, e şi actor, dar tu trăieşti în culise, tu ştii, tu simţi, tu ai adevărul tatuat pe suflet şi oricât ar vrea el să se ascundă, nu poate. Demonstrează-i că meriţi, arată-i că are pentru cine şi în clipa în care se va ridica va fi numai al tău. Fii tu aceea care îl învaţă tot ce s-a forţat să uite din cauza uneia mai nemernice! Fii tu nemernica cea mai bună şi fă bine ceea ce altele nici n-au vrut să încerce să facă, învaţă-l să iubească din nou.

Ai nevoie de un bărbat slab pe care să-l obligi să fie puternic pentru tine. Are nevoie să fii o femeie puternică pentru ca el să fie obligat să fie mai puternic decât tine. Ai nevoie de cineva care să te înţeleagă. Are nevoie de cineva care să-l ajute să se înţeleagă. Poate nu mă crezi acum, dar ai nevoie să-l înveţi pe el să se ridice din genunghi ca să stea în picioare, drept, demn, ca să înveţi şi tu că trebuie să te ridici odată de unde ai înţepenit rugându-te de trecut să plece singur. Vei face totul pentru el dacă îl iubeşti şi fără să-ţi dai seama vei face totul pentru tine. Învăţaţi amândoi că singura dragoste care contează e cea pentru care merită să mori, nu cea care te ucide.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Foarte mult poti iubi un asemenea om…..si poti sa ai ffff multa rabdare…. o spun din exerienta…..e si greu dar in aceasi timp nu poti sa l lasi…cand deja simtit ceva pt el ..ci din contra iti doresti tot mai mult sa fii langa el…!!!

 • COMMENTS (13)

  1. Lavinia 25th martie 2016 at 19:03 -

   Cata rabdare si cat de mult poti iubi un astfel de om?

   Reply
   • Elena 25th aprilie 2016 at 22:39

    Foarte mult poti iubi un asemenea om…..si poti sa ai ffff multa rabdare…. o spun din exerienta…..e si greu dar in aceasi timp nu poti sa l lasi…cand deja simtit ceva pt el ..ci din contra iti doresti tot mai mult sa fii langa el…!!!

    Reply

  Leave a Reply