Pot face tot ce poate face un bărbat, dar eu pot purta şi tocuri în acelaşi timp.

                                               Pot face tot ce poate face un bărbat, dar eu pot purta şi tocuri în acelaşi timp.

                                               Încă mai trăim în vremuri în care femeia e considerată slabă sau neajutorată? Cred că ar fi cazul să ne trezim şi să mai privim încă o dată totul. Femeia e slabă numai atunci când iubeşte şi nici atunci pentru că uneori are noroc de bărbaţi care o obligă să fie mai puternică decât ar fi crezut vreodată că poate fi. Femeia e neajutorată numai atunci când îţi cade în braţe de dragoste, de dor sau de tot, dar atunci când cade de pe culmi în abis ai face bine să te aşezi şi să priveşti cât de repede se poate redresa şi cum poate să urce pe culmi mai înalte decât i-a fost vreodată dat să atingă. Atunci când se împidică de un bărbat, de cele mai multe ori prea mic pentru cât poate ea să însemne, încearcă să se ridice cât se poate de repede pentru a alerga spre cel capabil s-o prindă în braţe de fiecare dată când viaţa va încerca să-i pună piedici. 

                                               Să nu subestimezi niciodată o femeie pentru că va face tot posibilul să îţi demonstreze că te înşeli şi că se poate ridica mult peste aşteptările tale. Atunci când subestimezi o femeie o obligi să devină mai bună decât credea ea însăşi că poate fi, dar reuşeşte cu mare succes.

                                               Trebuie să recunoaştem, să îi anulezi puterile unei femei însemnă să îi tai aripile, atât de frumoasele aripi. Şi cu toate acestea o facem, îi anulăm puterile, îi tăiem aripile, iar ea ne demonstrează că poate zbura oricum, că poate ajunge acolo unde trebuie şi fără ajutor din partea cuiva. 

                                               Pot face tot ce poate face un bărbat, dar eu pot purta şi tocuri în acelaşi timp. Nu e nici feminism, nici mândrie, e doar realitatea, dragilor. Subestimaţi în continuare femeile, iar ele vor continua să vă demonstreze că vă înşelaţi.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Stimatã doamnã, sânt convins câ puteti sã putrati tocuri cu o oarecare delicatete, cea ce evident, vã onoreazã. Ati putea de asemenea sã purtati bocanci de securitate 8 / 10 ore pe zi 6 din 7 zile? Stiti, este o încãltãminte cu talpa si conturul din fier care, orice barbat e obligat sã-i poarte pe santiere… stiti, acele santiere unde bãrbatii sânt obijnuiti sã ridice intre 600 si 1000 de boltari a cãte 11 kg / bucata pe zi ? Stiti, acelea 6 zile din sãptamânã când e soare, plouã, bate vântul sau ninge?

 • COMMENTS (3)

  1. liviu sabou 20th mai 2018 at 21:39 -

   Stimatã doamnã, sânt convins câ puteti sã putrati tocuri cu o oarecare delicatete, cea ce evident, vã onoreazã. Ati putea de asemenea sã purtati bocanci de securitate 8 / 10 ore pe zi 6 din 7 zile? Stiti, este o încãltãminte cu talpa si conturul din fier care, orice barbat e obligat sã-i poarte pe santiere… stiti, acele santiere unde bãrbatii sânt obijnuiti sã ridice intre 600 si 1000 de boltari a cãte 11 kg / bucata pe zi ? Stiti, acelea 6 zile din sãptamânã când e soare, plouã, bate vântul sau ninge?

   Reply
  2. Marius Din 09th ianuarie 2016 at 09:49 -

   Sau sa aduci, iarna, lemne din padure pe tocuri 😉

   Reply
  3. Iulian 08th ianuarie 2016 at 17:11 -

   Incearca sa joci in Liga I

   Reply

  Leave a Reply