Poate… Nu va înțelege cât rău ți-a făcut până când nu-l va frânge și pe el cineva în același fel. Iar atunci îi va părea rău și va regreta. Chiar dacă va fi prea târziu. 

                         Unii oameni oferă fericire și amintiri frumoase pentru că în suflet au numai frumos și nu pot oferi altceva. Alți oameni rănesc și amăgesc, mint și greșesc pentru că încă nu și-au descoperit acele părți frumoase din suflet. 

                         Unii oameni rănesc… Foarte tare și lasă urme adânci care se cicatrizează cu greu, nu cu trecerea timpului, ci pe măsură ce începem să le dăm voie să o facă. Pe măsură ce acceptăm faptul că acele răni ne vor ajuta să ne maturizăm și că, iertând sau învățând să le acceptăm, devenim oameni mai frumoși decât am fost, mai pregătiți să facem față unor alte încercări ale vieții, unor alți oameni care vor încerca să ne rănească în același fel, poate mai tare, dar care nu vor mai putea pentru că ne vom aștepta la asta. 

                         Cei care pleacă după mai bine, deși le-ai fost cel mai bine, cei care rănesc pentru simplul motiv că pot și cei care nu pot aprecia tot ce li se oferă, se vor căi cândva pentru păcatele lor. Va fi târziu și nu vor mai avea puterea să îndrepte lucrurile, dar își vor da seama că ceea ce nu au fost îi va urmări multă vreme. 

                         Se vor întoarce acolo unde le-a fost bine, după ce nu au găsit mai bine. Se vor întoarce acolo unde au greșit dacă altcineva nu le va ierta la fel de mult. Se vor întoarce acolo unde au fost apreciați, iubi și înțeleși când vor afla că mereu e vorba despre reciprocitate, când vor fi dispuși să ofere și ei ceva înapoi. 

                         Dar nu vor înțelege prea bine cât rău au făcut. 

                         Nu va înțelege exact cât rău ți-a făcut. 

                         Poate… Nu va înțelege cât rău ți-a făcut până când nu-l va frânge și pe el cineva în același fel. Iar atunci îi va părea rău și va regreta. Chiar dacă va fi prea târziu. 

Foto: Larm Rmah

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts