Poate nu îmi vei cere nimic, dar îți voi oferi totul fără să stau pe gânduri pentru că iubirea înseamnă dăruire în întregime, nu doar pe bucăți. 

                        Eu nu cred în a cere iubire, dovezi, sentimente sau gesturi. Toate acestea ar trebui să vină de la sine, să fie o obișnuință pentru că iubirea e ceva ce simți și te îndrumă, nu e ceva la care să te gândești neîncetat. Iubirea nu se planifică și nu se învață de undeva anume, poate doar trăind-o. 

                        E adevărat că uneori simțim nevoia de mai mult din diferite motive, însă e normal… mai puțin atunci când această nevoie pornește de la indiferența celuilalt. 

                        Dar azi vreau să vorbim doar despre lucruri frumoase și despre oameni care se iubesc cu simț de răspundere, cu încredere, sinceritate și pasiune. Vreau să vorbesc puțin și despre noi. Poate nu îmi vei cere nimic, dar îți voi oferi totul fără să stau pe gânduri pentru că iubirea înseamnă dăruire în întregime, nu doar pe bucăți. 

                        Îți voi oferi totul fără să mă întreb prea mult dacă meriți, vom vedea pe parcurs. Dezamăgirile vin oricum, și dacă le aștepți, și dacă nu o faci. Sper totuși că nu mă vei dezamăgi. Știi, cineva mi-a spus mai demult că dacă trebuie să te rogi de oameni pentru iubirea lor, ei nu îți sunt sortiți și oricât ai încerca să pui lucrurile în mișcare, nu se va întâmpla nimic.

                        M-am lovit de câteva ori de astfel de oameni și m-a durut neputința lor de a mă iubi, m-au durut rugămințile pe care am fost nevoită să le rostesc, să le gândesc. Așa că eu nu voi lăsa pe nimeni să sufere într-un asemenea fel din cauza mea. Îmi place să cred că sunt unul dintre acei oameni care dau totul pentru persoanele dragi și se pun pe locul al doilea sau chiar mai jos de atât pentru a-i putea pune pe cei care contează pe locul întâi. 

                        Îți voi da ce am mai bun, voi fi cea mai bună variantă a mea și n-am să te las să mă aștepți, căci știu cât de tare doare să aștepți în iubire. Și sper că vei face la fel pentru mine. Doar sper. Nu îți voi cere niciodată să o faci, deși cred că voi merita. Deși cred cu tărie că nu mă vei dezamăgi vreo clipă.

Și repet, poate nu îmi vei cere nimic, dar îți voi oferi totul fără să stau pe gânduri. Am convingerea că și tu îmi vei oferi totul fără să fiu nevoită să îți cer ceva. 

Foto: Jordan Bauer

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts