Poate n-are inima de piatră. Poate are sufletul obosit şi nu mai poate să iubească.

                                       Poate n-are inima de piatră. Poate are sufletul obosit şi nu mai poate să iubească. Poate s-a gândit să ia o pauză  pentru a se linişti după atâtea furtuni care au lăsat-o în pagubă de sentimente şi de ea însăşi. Se caută cu siguranţă prin rămăşiţe şi va iubi din nou abia atunci când se va regăsi.

                                       Nu e egoistă, nu e indiferenţă, e un om mai bun decât ai putea crede. Ştii, ea nu face ca alţii, nu amăgeşte, nu oferă iluzii, nu te determină să-ţi faci speranţe prea mari în legătură cu ea dacă ştie prea bine că încă nu e pregătită să iubească alt om. Vrei să fii doar bărbatul din braţele ei, dar nu şi cel din suflet? Vrei să te lupţi pentru inima ei cu unul pe care nici ea nu-l poate alunga încă? Ea ştie mai bine decât oricine ce se află în sufletul ei, ea ştie cel mai bine că acela care nu poate înţelege acţiunile, n-are şanse nici măcar să le vadă rădicinile.

                                       Dacă ar fi egoistă ţi-ar face speranţe cu zâmbetul pe buze. Parcă e greu… Nu e greu pentru cel care minte cu neruşinare că simte ce nu simte, e greu doar pentru cel care crede şi crede cu sufletul. Dacă ar fi indiferentă nu s-ar strădui să te facă să înţelegi cu frumosul că încă nu e timpul, că timpul unei noi relaţii nu vine atâta vreme cât cel al altei relaţii nu s-a scurs din inima ei.

                                       Poate se gândeşte mai mult la tine decât se gândeşte la ea, i-ar fi mai uşor să aibă pe umărul cui să-şi sprijine capul şi visele, i-ar fi mai uşor să aibă cui să-i spună ce o apasă ca să se mai liniştească, dar cu ce preţ? Cu cel al nefericirii pe care ţi-ar provoca-o neputinţa ei în faţa amintirii unuia pe care l-a iubit mai mult? Nu vrea! Poate nu e egoistă, n-are inima de piatră şi nu e indiferentă… Poate e ceva mult peste aşteptările tale! Poate încă nu e încă pregătită să atingă fluturii.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (728)

  1. nick 26th februarie 2016 at 18:32 -

   asta e

   Reply

  Leave a Reply