Poate iubesc mai mult decât ar merita celălalt, dar şi când dau dracu’, dau dracu’ de tot şi plec pentru totdeauna. Să nu te aştepţi să mă întorc!

                                       Poate iubesc mai mult decât ar merita celălalt, dar şi când dau dracu’, dau dracu’ de tot şi plec pentru totdeauna. Să nu te aştepţi să mă întorc!

                                       Da, am pretenţii. Da, vreau să primesc ceea ce merit, dacă tu consideri că merit indiferenţă, am s-o accept şi apoi am să ţi-o las pe masă înainte să plec pentru că nu e ceea ce ţi-am oferit la rândul meu. Dacă tu consideri că merit iubire, am s-o pun pe răni ca să mă liniştească şi să mă vindece, am să-ţi pansez şi eu rănile cu iubire.

                                       Poate iubesc mai mult decât ar merita celălalt pentru că sunt adepta lucrurilor făcute cu simţ de răspundere, poate fac totul pentru a primi totul, dar nu toţi bărbaţii se gândesc la asta, nu toţi se simt responsabili pentru ceea ce îi implică, nu toţi au răni şi din cauza asta nu cerşesc afecţiune.

                                       Iubesc cât iubesc, dar şi când dau dracu’, dau dracu’ de tot şi plec pentru totdeauna. Să nu te aştepţi să mă întorc! Să nu te aştepţi să mai privesc înapoi sau să am remuşcări. Eu nu mai trăiesc de multă vreme cu regrete. Eu nu mai cred de multă vreme în ziua de ieri, nu mai trăiesc acolo, cred doar în mine şi în ziua de mâine. Nu mă obliga să renunţ la tine pentru că în clipa din care am plecat, sunt plecată de tot şi nu mă mai întorc, nu văd rostul retrăirii aceloraşi dezamăgiri de dragul câtorva clipe de fericire care probabil nici nu au fost reale. Când plec, te las de tot, cu tot ce-a fost şi tot ce ar fi putut fi.

Foto: We Heart It

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply