Poate într-o zi vei întâlni o femeie care te va iubi mai puțin decât te-am iubit eu… Dar pe care tu o vei iubi mai mult decât m-ai iubit pe mine. Și poate atunci mă vei aprecia… Dar să nu-mi spui. Nu-mi va păsa pentru că va fi prea târziu. 

                                     Nu avem cum să știm unde ne duc drumurile încurcate ale vieții. Nu avem de unde să știm ce fel de oameni ne scoate în cale și pe care dintre ei îi va lăsa să rămână. Nu avem de unde să știm ce va fi, ce vom simți și cum ne vom maturiza… Ce fel de lecții vom învăța. De asta e foarte important să fii mereu tu însăți și să rămâi același om frumos, atunci când știi că ești. 

                                     Eu una mi-am dat seama că nu pot schimba cine sunt și nici cine sunt ceilalți. Mi-am dat seama că ce trebuie să se întâmple, se întâmplă și atât. Și mi-am dat seama că nu e vina mea că unii oameni nu au fost capabili să mă aprecieze la adevărata mea valoare, că nu au fost capabili să vadă tot ce le puteam oferi. 

                                     Iar tu… Tu… Poate într-o zi vei întâlni o femeie care te va iubi mai puțin decât te-am iubit eu… Dar pe care tu o vei iubi mai mult decât m-ai iubit pe mine. Și poate atunci mă vei aprecia… Dar să nu-mi spui. Nu-mi va păsa pentru că va fi prea târziu. 

                                     Poate într-o zi te vei afla într-un fel în pielea mea și vei simți și tu ce înseamnă să iubești fără răspuns, să aștepți fără să se întâmple ceva… Sau să crezi în cineva care nu crede nici în tine și nici în el însuși. Poate într-o zi îți va părea rău pentru tot ce s-a întâmplat, pentru imaturitate și greșeli. Sau poate vei uita de mine și de noi. 

                                     Cine știe… Cum spuneam, drumurile vieții sunt încurcate. S-ar putea să avem șansa să ne spunem tot ce nu am mai avut șansa să ne spunem. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts