Poate, ai să fii tată de fată într-o zi…

                                Poate, ai să fii tată de fată într-o zi… Și ai s-o vezi cu lacrimi în ochi, suferind după te miri ce bărbat  care nu a știut să o iubească sau să o aprecieze. Vei vrea să iei asupra ta toată suferința ei, dar nu vei putea și te vei simți neputincios. Vei încerca să îi ștergi lacrimile din priviri și te va refuza, te va alunga, își va căuta singurătatea încercând să rămână undeva departe de toți… Și te va durea… Iar toate astea din cauza unuia care nu va ști să o iubească

                                Poate, atunci vei ști deja să apreciezi o femeie pentru câte face pentru un bărbat și poate, abia atunci îți vei da seama cât îi poate greși un bărbat unei femei. Vezi tu, dragule, ție nu îți poate face rău ceea ce nu știi, dar asta nu înseamnă că pe ea nu ai rănit-o. Deși nu ai văzut-o plângând, ea a plâns din cauza ta, deși nu ți-a cerut niciodată să îi dovedești ceva, neîntărind certitudinea că o iubești ea a început să aibă îndoieli și nespulberându-i aceste îndoieli, ai rănit-o prin absență. Și apoi ai ales să pleci fiind sigur că nu ai nicio vină, deși purtai pe umeri vina că nu ai fost mai aproape de ea, că nu ai fost mai prezent atunci când o lăsai să-ți fie singură în brațe. 

                                Poate, ai să fii tată de fată într-o zi și abia atunci ai să îți dai seama cât de tare doare să îți vezi copilul rănit de un prost. Poate, atunci ai să înveți cât de ușor poți răni o femeie și cât de mult suferă ea în tăcere fără ca nimeni să știe câte lacrimi se ascund sub un surâs oferit cu căldură oricărui cunoscut care ar putea să încerce să îi intre în suflet cu forța pentru a mai răsuci puțin cuțitul în rana încă deschisă. 

                                Da, dragule… Poate, ai să fii tată de fată într-o zi… Dar sper totuși să fii tatăl unei femei fericite. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts