Poate ai ales greșit câteodată. Dar să știi că locul tău este lângă omul care te iubește necondiționat, te respectă pentru ceea ce ești și îți este alături atunci când toți ceilalți te abandonează. 

                   Locul tău nu a fost niciodată lângă acei oameni care te-au rănit și te-au făcut să te simți singură în doi. Locul tău nu a fost niciodată acolo unde nu ai reprezentat o prioritate, o alegere. Locul tă nu a fost lângă acei oameni care nu s-au priceput să te citească printre rânduri și să te vadă dincolo de aparențe. 

                   Și totuși ai ales astfel de oameni care nu te-au apreciat și nu te-au înțeles, care nu ți-au fost alături până la sfârșit, care, în cele din urmă, te-au dezamăgit. I-ai ales și i-ai iubit cum te-ai priceput mai bine, cât ai putut de mult. Pentru așa ești tu, iubești cu tot sufletul, nu doar cu jumătate. Tu nu te încurci cu jumătăți de măsură. 

                   Însă ai reușit să te convingi că meriți mai mult. Și nu te vei descuraja până când nu îl vei găsi pe acel cineva care să îți ofere ce meriți. 

                   Poate ai ales greșit câteodată. Dar să știi că locul tău este lângă omul care te iubește necondiționat, te respectă pentru ceea ce ești și îți este alături atunci când toți ceilalți te abandonează. Locul tău este lângă acei oameni care te simt, deși încerci să te ascunzi, care știu că nu ești bine, chiar dacă tu susții că ești. Locul tău este lângă acei oameni care îți înțeleg cuvintele, dar mai ales tăcerile. 

                   Dacă te afli undeva unde simți că nu este locul tău, pleacă. Găsește acei oameni alături de care să poți fi tu însăți fără să te temi că vei fi judecată… Găsește acel om care să te iubească pentru ceea ce ești, atât în zilele tale cele mai bune cât și în acele zile în care s-ar putea să te simți departe de tine însăți. 

                   Locul tău e acolo unde ți se află sufletul. 

Foto: Dmitriy Ilkevich

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts