,,Picior subţire, aspect plăcut, zâmbet frumos, toate premisele unei partide bune”, a gândit el. ,,Privire prea insistentă, dorinţe ascunse, se străduieşte prea mult, va încerca tot şi nu va reuşi nimic”, a gândit ea.

                                           În cele din urmă bărbatul e dator să încerce, chiar dacă femeia e nevoită să refuze. Bărbatul e dator să caute ceva care să-l atragă, iar femeie e adesea nevoită să caute scuze care să-l respingă într-un mod plăcut.

                                           ,,Picior subţire, aspect plăcut, zâmbet frumos, toate premisele unei partide bune”, a gândit el, apoi a măsurat-o cu privirea din cap până-n picioare ca să fie sigur că nu-i scapă vreun amănunt picant. Şi ca de obicei i-a luat-o razna mintea şi s-a dus departe, puţin cam prea departe pentru cât era ea dispusă să meargă alături de el. În fond, dacă toţi bărbaţii sunt vânători, asta nu înseamnă că toate femeile se lasă vânate. Unele femei vor să fie o alegere, nu o opţiune. Unele sunt primite de la viaţă pe merit, nu din noroc doar pentru ca mai târziu să plece jurând că nu se mai întorc niciodată.

                                           ,,Privire prea insistentă, dorinţe ascunse, se străduieşte prea mult, va încerca tot şi nu va reuşi nimic”, a gândit ea, apoi a renunţat să-i mai acorde prea multă atenţie. Ştia deja ce urmează, era a o mie şi nu ştiu câta oară când era privită în acel mod care vrea să pară romantic, dar e trădat de dorinţă, de prea arzătoarea dorinţă. Ajunge să-i fie scârbă de faptul că foloseşte metode frumoase pentru a obţine mărunţişuri, dar se amuză. Mereu mai apare câte unul care aduce un plus de originalitate care te uimeşte şi mai mult şi te ajută să-ţi dai seama cât de puţin înseamnă o femeie pentru un bărbat în primă instanţă.

                                           Femeia e datoare să stabilească o limită între nevoile lui şi dorinţele ei ca să nu existe neînţelegeri sau strădanii fără sens.

                                           ,,Picior subţire, aspect plăcut, zâmbet frumos, toate premisele unei partide bune”, a gândit el. ,,Privire prea insistentă, dorinţe ascunse, se străduieşte prea mult, va încerca tot şi nu va reuşi nimic”, a gândit ea.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply