Periculoasă dinadins!

                                   Periculoasă dinadins şi din principiu. Ştii şi tu cum e, pisica blândă zgârie rău. Femeia naivă e bună până când îşi dă seama că o cam iei de proastă şi atunci să fugi, să te fereşti, să mănânci pământul înaintea ei că vine dezastrul. Nu se mai uită pe ce calcă, va începe cu orgoliul acela de doi lei care n-avea ce să caute între voi, va continua cu indiferenţa seacă şi, vrei, nu vrei, vei ajunge să-ţi pese când nu va mai fi nevoie dacă nu ţi-a păsat atunci când conta cu adevărat. În cele din urmă va călca în picioare mândria şi te va aduce înapoi la ea, te va face să-ţi doreşti să o fi dorit pe ea mai mult atunci când se ruga de tine s-o vrei. Dar degeaba dai de iubire în cenuşa orgoliului, în scrumul mândriei şi în pulberea purtărilor de grijă.

                                   Din principiu şi mai ales dinadins e femeia periculoasă, deşi o vezi tu aşa neajutorată, cu mâinile goale, ehe, are ea un arsenal întreg de arme ca să te facă să-ţi pară rău. Şi dacă nu te face să-ţi pară rău înseamnă că nu vrea, nu că nu poate. Nu contează cât de copilă e, cât de naivă, cât de neajutorată, dacă o faci să-şi scoată ghearele, femeia te zgârie în suflet. Îi frângi inima şi e în stare să-ţi frângă şi gâtul în schimb, aşa, firavă şi naivă cum o crezi tu. 

                                   De femeia bună să te fereşti atuci când nu te mai iubeşte, dacă nu te mai iubeşte din cauza ta, e cea mai periculoasă, cea mai a dracu’. Femeile rele, în general, obţin tot ce vor, dar femeile bune obţin mult mai mult decât şi-ar putea vreodată închipui că-şi doresc. Femeile bune sunt cele mai periculoase, periculoare dinadins, de drag şi de plăcere ca să-ţi arăte că dacă te joci prea mult cu focul şi nu eşti nici ştie ce maestru există un risc foarte mare să te arzi. 

                                   Sunt periculoasă dinadins, doar ca să arăt că nu sunt proasta nimănui şi dacă ai de gând să te joci cu focul în preajma mea, pregăteşte-te să stingi incendii pentru că am iertat atât de mult încât am ajuns să nu mai vreau să iert nimic.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply