Pentru toţi cei care au plecat, deşi îmi promiseseră că n-o vor face niciodată: Pentru voi nu mai sunt aici!

                                        Pentru toţi cei care au plecat, deşi îmi promiseseră că n-o vor face niciodată: Pentru voi nu mai sunt aici!

                                        Sunt drumuri pe care alegi să mergi crezând că vei avea mereu unde să te întorci. Sunt oameni pe care îi părăseşti crezând că vor fi mereu în urma ta şi te vor aştepta să dai vreun semn, să arunci o şoaptă sau să întorci o privire către ei. Aceleaşi drumuri te duc nicăieri şi se şterg în spatele tău. Aceiaşi oameni pot renunţa să te mai aştepte şi pot ridica ziduri pe care să nu le poţi sări înapoi.

                                        Pentru voi, cei care aţi plecat din viaţa mea fără remuşcări şi fără să vă întrebaţi ce-mi va face sufletul fără voi, nu mai sunt aici! Să nu vă întoarceţi pentru că, deşi viaţa vine fără instrucţiuni, te învaţă, mai bine zis te obligă să înveţi să trăieşti şi fără oameni cărora nu le pasă. Nu mai sunt aici. Viaţa e prea scurtă ca să-mi permit luxul de a o pierde aşteptând oameni fără cuvânt, prieteni cu interese sau suflete fără valori. 

                                        Ce rost ar mai avea să fiu aici? Să-mi luaţi şi mai multe? Să vă aştept iar după ce veţi pleca? Ştiu că-n ignoranţa voastră nici nu vă va păsa, nici nu ştiu dacă aş vrea să vă pese, dar mi-aş dori să gustaţi arogantele sigurătăţi pe care le-aţi lăsat în urmă, aş vrea să faceţi ordine după acelaşi dezastru ce-aţi fost, dar acestea sunt lecţii pe care nu le veţi mai învăţa alături de mine şi cred că mă bucur. Sunt lecţii pe care ar fi trebuit să le ştiţi de ceva mai multă vreme. Dar pentru noi e prea târziu, dragilor, eu nu mai sunt aici, pentru voi am să las în locul meu un om rece şi indiferent, înconjurat de ziduri pe care voi nu le puteţi trece… 

                                        Nu mai sunt aici, căutaţi-mă acolo unde aţi fost când am tânjit după şoapte, semne, întoarceri înapoi. Acolo voi fi… Şi nici acolo!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (15)

  1. Iulian 05th mai 2016 at 15:44 -

   Atunci intoarce-te !

   Reply
  2. L 12th ianuarie 2016 at 23:40 -

   Te-ai gandit ca TU n-ai fost niciodata „aici”? Ca din aceasta cauza pleaca barbatii?

   Reply

  Leave a Reply