Nu te pot urî acum pentru că te-am iubit atunci.

                             Nu te pot urî acum pentru că te-am iubit atunci… Iar eu nu pot urî un om pe care le-am iubit cândva. Mi-am lăsat la tine o parte din suflet…

                             Probabil mi-aş fi hrănit orgoliul dacă te-aş fi urât după câte am suferit din cauza ta. Am vrut să te urăsc. Am încercat să te urăsc. M-am minţit că te urăsc… M-am minţit că te pot urî. Dar nu pot. Acesta e adevărul. Nu pot… Nu pot urî un om pe care l-am iubit. Dar nici nu mai pot iubi un om care m-a făcut să sufăr într-atât încât să vreau să îl urăsc… Aşa că nu te urăsc… Dar uitării te dau atât cât să rămâi doar o amintire…

 

Foto: We Heart It

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Te urasc. Te urasc, pe zi ce trece, din ce in ce mai mult. Te urasc de cand am simtit ca incep sa te pierd. Te urasc de cand ai inceput sa poti trai fara mine. Nu-mi mai pot controla sentimentul de ura si disperare de cand ai plecat si nu ai vrut sa auzi durerea ce-o lasai in urma ta. Te urasc pentru ca nu pot trai fara tine. Te urasc pentru ca esti mereu in mintea mea. Te urasc pentru ca nu te pot uita, pentru ca nu pot scapa de obsesia ta. Te urasc pentru ca te iubesc asa cum nimeni n-a iubit vreodata un inger. Da, paradoxal, te urasc si te iubesc in acelasi timp. Totusi, sper ca nu te pot uri la nesfarsit. Dar sunt sigur ca te voi iubi intotdeauna…

 • Dovada că şi bărbaţii suferă. O cititoare mi-a spus că bărbaţii sunt indiferenţi… Eu i-am spus că şi ei suferă, dar n-a vrut să mă creadă.

 • Cu cat iubim mai multi, cu atat mai multe bucatele de suflet raman imprastiate……………
  dar noroc cu el ca e bun si se regenereaza, eu imi simt sufletul intreg, chiar daca am lasat cateva bucati in urma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Foarte frumos comentariul lui Vasile Liviu! Si eu cred ca sunt si barbati care sufera, doar ca procentul de femei care fac asta si o si arata e mai mare.

 • COMMENTS (4)

  1. Alina 12th august 2015 at 17:28 -

   Cu cat iubim mai multi, cu atat mai multe bucatele de suflet raman imprastiate……………
   dar noroc cu el ca e bun si se regenereaza, eu imi simt sufletul intreg, chiar daca am lasat cateva bucati in urma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Foarte frumos comentariul lui Vasile Liviu! Si eu cred ca sunt si barbati care sufera, doar ca procentul de femei care fac asta si o si arata e mai mare.

   Reply
  2. Vasile Liviu SIRBU 15th iulie 2015 at 19:58 -

   Te urasc. Te urasc, pe zi ce trece, din ce in ce mai mult. Te urasc de cand am simtit ca incep sa te pierd. Te urasc de cand ai inceput sa poti trai fara mine. Nu-mi mai pot controla sentimentul de ura si disperare de cand ai plecat si nu ai vrut sa auzi durerea ce-o lasai in urma ta. Te urasc pentru ca nu pot trai fara tine. Te urasc pentru ca esti mereu in mintea mea. Te urasc pentru ca nu te pot uita, pentru ca nu pot scapa de obsesia ta. Te urasc pentru ca te iubesc asa cum nimeni n-a iubit vreodata un inger. Da, paradoxal, te urasc si te iubesc in acelasi timp. Totusi, sper ca nu te pot uri la nesfarsit. Dar sunt sigur ca te voi iubi intotdeauna…

   Reply
   • Dama De Trefla 15th iulie 2015 at 22:52

    Dovada că şi bărbaţii suferă. O cititoare mi-a spus că bărbaţii sunt indiferenţi… Eu i-am spus că şi ei suferă, dar n-a vrut să mă creadă.

    Reply

  Leave a Reply