Pentru o femeie sufletistă vor exista mereu bărbaţi incapabili să o iubească aşa cum merită… Pentru un bărbat incapabil să iubească nu va exista niciodată o femeie sufletistă care să îl iubească mereu.

                                               Pentru o femeie sufletistă vor exista mereu bărbaţi incapabili să o iubească  aşa cum merită… Pentru un bărbat incapabil să iubească nu va exista niciodată o femeie sufletistă care să îl iubească mereu. Şi mi se pare corect. Trebuie să primească fiecare ceea ce merită pentru că altfel, unii ar suferi la infinit, iar pe alţii nu i-ar durea nici în cot de rănile pe care le cauzează în anumite suflete. Mi se pare corect!

                                               Şi cred că aşa ar trebui să fie de la bun început. Incapabilii cu incapabilii şi sufletiştii cu sufletiştii. Ce atâtea trădări şi suferinţe? Ce atâtea întrebări şi năzuinţe? Probabil ne-ar fi tuturor mai uşor dacă ne-am merita şi mai apoi ne-am îndrăgosti. Dar noi mai întâi ne îndrăgostim şi mai apoi realizăm că nu ne merităm.

                                               Însă, cu toată amăreala ei de zi cu zi, viaţa îi răsplăteşte pe cei sinceri, pe cei iubiroti, cei care se lasă în voia toxicităţii celor din jur, a oamenilor pe care îi iubesc, şi care, cu toate acestea, rămân sinceri şi frumoşi, nu îşi alterează sufletul, nu răspund în aceleaşi mod, ci o fac aşa cum ar fi bine. Viaţa le oferă ceea ce merită, adică le oferă răgazul suprem, iubire.

                                               Nu pot spune acelaşi lucru despre ceilalţi, toxicii care nu se sfiesc să denatureze toată frumuseţea naturală a sufletelor de lângă ei. Îi pedepseşte viaţa până la urmă. Le aduce aproape oameni la fel de otrăviţi din punct de vedere spiritual şi îi lasă să se bucure de iluzia unei fericiri bolnave.

                                               Toate se întorc înapoi în viaţă. Tot ce oferi ajungi să primeşti într-un final, indiferent dacă mai devreme sau mai târziu. Şi probabil cei care suferă mai mult pentru iubire ştiu să o aprecieze mai mult, iar cel mai probabil cei care n-au vărsat o lacrimă de dragul sau din cauza omului de lângă, nu vor şti niciodată ceea ce au… Oare ajung să aprecieze vreodată ceea ce au avut?

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply