Pentru o femeie cu demnitate şi respect de sine, bărbatul de lângă ea reprezintă un sprijin sentimental, nu unul material.

                                     O femeie care se respectă pe sine, nu va aştepta niciodată ca bărbatul de lângă ea să îi ofere altceva în afară de ceea ce îi trebuie sufletului său pentru a trăi în linişte şi fericire. Femeia cu demnitate nu are nevoie de banii bărbatului său sau cadourile pe care i le poate oferi. Nu are nevoie de servicii, nu vrea să fie cumpărată şi nu îşi doreşte ca la un moment dat să înceapă să fie tratată ca un obiect. 

                                     Femeia are nevoie de gesturi calde, de sentimente sincere şi vorbe frumoase. Are nevoie de fapte care să îi demonstreze în fiecare zi că eşti într-adevăr bărbatul alături de care vrea să îşi petreacă întreaga viaţă. 

                                     Pentru o femeie cu demnitate şi respect de sine, bărbatul de lângă ea reprezintă un sprijin sentimental, nu unul material. Pentru o femeie independentă, ar cam trebui să fii bărbat pentru că nu te vei putea ajuta de altceva în afară de propriile calităţi pentru a o face să te iubească şi pentru a o păstra lângă tine… Să ştii că, de multe ori, nu e greu ă cucereşti o femeie, ce e cu adevărat greu este să o păstrezi lângă tine. Toţi bărbaţii cuceresc femei, dar nu toţi le pot păstra lângă ei. Nu toţi le pot face fericite, atât de fericite încât ele să nu îşi dorească să plece vreodată sau să caute fericirea alături de altcineva. 

                                     Pentru o femeie cu demnitate şi respect de sine, bărbatul va trebui să aibă multe calităţi, dar defectele nu îl vor defini. Va fi de ajuns să fie prezent, să fie mereu alături de ea, să zâmbească şi să aducă fericire. Niciun bărbat nu e mai frumos şi mai special decât cel care te face fericită… Niciunul!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts