,,Pentru iubire merită să aştepţi”… Depinde cât, depinde pe cine… Dar eu aş spune că pentru iubire nu trebuie să te laşi aşteptat.- Iubeşte-mă tu primul !

                                    ,,Pentru iubire merită să aştepţi”… Depinde cât, depinde pe cine… Dar eu aş spune că pentru iubire nu trebuie să te laşi aşteptat.

                                    Eu am renunţat să aştept oameni care nu mi-au oferit certitudini că vor veni sau că se vor întoarce. Am renunţat să sper că îmi va veni şi mie rândul să fiu pe primul loc în inima cuiva care nici nu m-a avut în suflet vreodată. Iubeşte-mă tu primul. Convinge-mă că meriţi. Arată-mi că iubirea poate deveni faptă şi nu e doar un cuvânt.

                                   Eu am renunţat să mai iubesc prima pentru că am simţit cum mi se goleşte întreaga fiinţă de suflet şi rămân fără nimic… Doar cu dezamăgiri, tristeţe şi întrebări. Iubeşte-mă tu primul ! Destramă-mi toate dezamăgirile ţesute în inimă cu atâta pricepere, fă-mă fericită atât cât să uit că am făcut vreodată cunoştinţă cu tristeţea şi răspunde-mi la întrebările pe care mi le-au semănat alţii în suflet fără ca eu să te întreb… Şi te voi iubi şi eu.

                                  Arată-mi că ştii să lupţi pentru o relaţie şi că nu eşti doar un martor la propriile mele bătălii. Eu promit că dacă poţi lupta pentru noi, voi lupta atât pentru noi cât şi pentru tine, dar fă tu primii paşi. Eu m-am săturat să îi fac, iar apoi, la cel de-al doilea pas, să cad în hăul indiferenţei. E adânc, e foarte adânc şi până te ridici iarăşi, te cuprinde teama. Eu nu mai risc să cad pentru alţii. Să cadă alţii pentru mine. Iubeşte-mă tu primul, eu mă tem prea tare ca să te mai pot iubi prima… Dar nu mă lăsa să aştept pentru că nu o voi face. Am aşteptat până mi-am dat seama că prea mulţi pleacă şi prea puţini se întorc. Am aşteptat până mi-am dat seama că unii promit că vor veni, dar nu sunt oameni de cuvânt şi nu vin niciodată. Am învăţat să nu mai aştept pe nimeni. Vreau pe cineva punctual în iubire. Riscă tu pentru mine, fă tu primul pas, iubeşte-mă tu primul !

Foto: We Heart It

large (3)

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

COMMENT (1)

  1. Bianca Radu 15th iulie 2015 at 12:25 -

    🙂

    Reply

Leave a Reply