Pentru femei: E important să înveţi să te iubeşti tu însăţi ca să îi poţi învăţa şi pe ceilalţi să te iubească.

                               Eşti femeie şi întotdeauna îi pui pe cei dragi ţie mai presus de tine. Nu te plângi aproape niciodată, dar întotdeauna ai câteva vorbe calde la tine pentru cei suferă şi au nevoie de pansamente pentru suflet. Nu spui niciodată atunci când ai obosit, mergi mereu mai departe, nu te laşi doborâtă aproape de nimic, îţi spui mereu că mai poţi şi tu chiar mai poţi să înfrunţi viaţa, să iubeşti oamenii, să crezi în ei şi să le faci bine. Nu spui niciodată că ai obosit, dar îi laşi mereu pe cei dragi să îşi odihnească tâmplele şi sufletele obosite pe umerii tăi. Poate că umerii tăi încă mai păstrează secrete şi tristeţi care apăsau greu pe sufletele altor oameni. 

                               Dar cu toate astea, încearcă să fii un om la fel de minunat şi pentru tine, nu doar pentru ceilalţi. Încearcă să nu mai uiţi de tine, să nu te mai neglijezi, să nu mai spui mereu că eşti bine şi că nu ai nevoie să te odihneşti. De multe, ar trebui pur şi simplu să te opreşti o secundă, să tragi aer în piept şi să te bucuri de o clipă de linişte. Nici nu ştii cât de mult bine îţi poate face. Învaţă să te iubeşti. E important să înveţi să te iubeşti tu însăţi ca să îi poţi învăţa şi pe ceilalţi să te iubească. E important să înveţi să te iubeşti pentru că vor fi momente în care nimeni altcineva nu o va face şi vei avea nevoie de iubire. Fiecare suflet are nevoie de iubire pentru a găsi fericirea. 

                               Şi, draga mea, e important să înveţi să te iubeşti pentru că asta te va face să te apreciezi mai mult, să te respecţi mai mult şi astfel nu vei mai lăsa pe oricine să te rănească. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts