Pentru doi oameni care se iubesc din tot sufletul nu există distanțe prea mari, probleme imposibil de rezolvat sau obstacole de netrecut. Pentru cei care se iubesc există căi, pentru ceilalți scuze și regrete. 

                  Oamenii nu se despart niciodată pentru că se iubesc, ci pentru că nu o mai fac. Se despart atunci când toate sentimentele bune și frumoase dintre ei s-au terminat. Dacă încă s-ar mai iubi, nu s-ar despărți, ci ar căuta metode prin care să facă lucrurile să meargă din nou bine, ar lupta pentru ei și pentru fericire. Când iubești, nu renunți la celălalt. Renunți doar când nu mai iubești. Trist e atunci când renunțarea vine dintr-o singură parte pentru că rămâne în urmă cineva care e nevoit să se lupte cu niște umbre, cu amintiri și cu întrebări cărora nu le mai poate răspunde nimeni. 

                  Unele sentimente pur și simplu nu sunt făcute să reziste. Dar altele sunt. Iar pentru oamenii care păstrează în suflete acele sentimente, nimic nu poate fi într-adevăr prea mult. Pentru doi oameni care se iubesc din tot sufletul nu există distanțe prea mari, probleme imposibil de rezolvat sau obstacole de netrecut. Pentru cei care se iubesc există căi, pentru ceilalți scuze și regrete. 

                  Viața nu e doar roz și nu e mereu dulce. Probleme apar la tot pasul, la fel și obstacole, limite care trebuie depășite. Și toate astea nu sunt un impediment în calea iubirii, ba dimpotrivă, o consolidează. Fiecare obstacol depășit alături de cel drag te apropie și mai mult de el. 

                  Știi, motive de despărțire pot fi multe, unele mai întemeiate, altele mai puțin. Sunt oameni care se despart pentru motive prostești și oameni care reușesc să rămână împreună trecând peste probleme imense. Poate că nu motivele sunt cele care contează într-un final, ci dorința oamenilor de a mai continua împreună, sinceritatea sentimentelor lor, încrederea într-un viitor comun mai frumos. 

Foto: Josh Felise

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts