Pentru că femeia care are multe de oferit nu vrea să demonstreze nimic niciunui bărbat pentru că nu îşi doreşte să atragă orice fel de bărbat în viaţa ei.

                                   O femeie care poate să îi ofere totul, absolut totul, unui bărbat, nu va fi disperată să îi arate lui cum este ea, cum poate fi alături de el, cât de iubitoare, grijulie, dragăstoasă. Nu! Din contră, Se va retrage puţin mai în spate, le va lăsa pe celelalte să-şi facă numărul de seducţie. Cei care nu pot să vadă prea departe o femeie, cei care nu pot ajunge la sufletul ei, vor fi prada jocurilor ieftine de seducţie, dar ceilalţi nu se vor lăsa minţiţi, vor fi atraşi de mister, de liniştea pe care ea o emană, de sentimentul de siguranţă pe care îl oferă.

                                   O femeie matură şi serioasă nu mai caută zbucium, nu mai vrea aventură, nu-şi mai doreşte iresponsabilitate nebună de la o relaţie, aşa că învaţă să se lase cucerită de cel care e capabil să o privească dincolo de ceea ce încearcă să pară că este.

                                   Ştii ce, îmi pare rău că trebuie să spun asta în acest fel, dar fi dracului bărbat şi caută ceva mai provocator la o femeie, ceva care să te provoace mai mult decât ţinuta ei… Caută să te inspire, să te completeze, să te ajute să fii un bărbat şi un om mai bun! Fii dracului bărbat şi asumă-ţi responsabilitatea pentru sufletul ei şi pentru tot ce poţi provoca tu acolo, plăcere, fericire, dezamăgire sau durere, asumă-ţi totul, nu te complace în ipostaza unuia care ia de la viaţă doar ceea ce primeşte. Încearcă să obţii singur, vei fi mult mai fericit aşa… Pentru că femeia care are multe de oferit nu vrea să demonstreze nimic niciunui bărbat pentru că nu îşi doreşte să atragă orice fel de bărbat în viaţa ei. O astfel de femeie aşteaptă, undeva în colţul ei de lume, pe cineva care să dorească să descopere, să fie atras de ceva ce nu poate explica, nu de insistenţele ei evidente.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply