Pentru anumiți oameni nu vei fi niciodată de ajuns, nici când vei greși, dar nici când vei reuși. Pentru o vreme te va durea, apoi îți vei da seama că de fapt meriți mai mult, că meriți pe cineva care să te aprecieze, să te iubească și să te susțină oricând și oricum. 

                       Soarta ne scoate în cale fel și fel de oameni. Unii mai buni, alții mai puțin buni. Dar vor fi unii pe care vei încerca să îi apropii de tine. Vor fi unii din a căror viață vei vrea, poate, să faci parte pentru că vei trăi cu impresia că sunt potriviți pentru tine. Dar nu vor fi. Pentru că nu îți vor oferi niciodată respectul, dragostea și atenția pe care le meriți. Nu le vei fi niciodată de ajuns. Și nu pentru că nu te vei strădui destul, nu pentru că nu vei oferi totul, ci pentru că ei nu te vor vrea în viețile lor, nu vor vedea în tine ce e mai frumos.

                       Pentru anumiți oameni nu vei fi niciodată de ajuns, nici când vei greși, dar nici când vei reuși. Pentru o vreme te va durea, apoi îți vei da seama că de fapt meriți mai mult, că meriți pe cineva care să te aprecieze, să te iubească și să te susțină oricând și oricum. Îți vei da seama că meriți pe cineva care să te sprijine când greșești, nu să te critice și să îți spună că nu ești bun sau bună de nimic. E surprinzător câți astfel de oameni poți întâlni într-o singură viață.

                       Și cu cât eforturile tale vor fi mai mari pentru a-i apropia pe acești oameni, cu atât mai mult vei începe să vezi că de fapt e inutil să aștepți iubire de la cei care nu o pot simți. Nu te descuraja, problema nu e la tine, ci la faptul că încă nu ți-au ieșit în cale oamenii potriviți. 

                       Vor exista mereu persoane care te vor critica și te vor judeca atunci când vei greși, la fel cum exista mereu oameni care nu îți vor acorda merite atunci când vei reuși. Vor exista mereu oameni care nu îți vor fi ce le vei fi tu lor. Nu îți face griji. Cândva se va contrabalansa totul. 

Foto: A L L E F . V I N I C I U S Δ

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts