Pe tocuri înalte.

                                 Pe tocuri înalte… Aşa îşi trăieşte o femeie durerea, aşa îşi cară supărările şi tot aşa învaţă să fie din nou fericită. Aşa pleacă din sufletul unui bărbat care a alungat-o. Nu vrea să ştie nimeni cât de apăsătoare şi de grele sunt rănile pe care le are în suflet. Nu vrea să pară vulnerabilă şi să le mai ofere şi altora şansa să o rănească. Preferă să pară o stâncă pentru ca ceilalţi să nu aibă habar că până şi cele mai fragile lucruri o rănesc puţin câte puţin. Preferă să treacă prin viaţă ca o câştigătoare indiferent dacă în sufletul ei simte că a pierdut ceva sau… pe cineva. O femeie puternică nu te va lăsa niciodată să ştii câte slăbiciuni are, nu te va lăsa niciodată să ştii că are şi momente în care este slabă din cauză că puterea ei a cedat în faţa dezamăgirii. Ea va rămâne doar o femeie puternică pentru tine, căci îşi va trăi durerea pe tocuri înalte ca o adevărată doamnă şi va reuşi să înveţe să fie din nou fericită chiar dacă a fost obligată de viaţă să te uite.

                                 Pe tocuri înalte… Aşa trăieşte o femeie care te uită, dar pe care tu nu o poţi uita. E frumoasă. E aşa cum puţine pot fi şi, cel mai important, nu mai e a ta, tu, cel care i-ai cerut să te uite fără să te gândeşti mai întâi dacă tu o vei putea uita vreodată… Fără să priveşti în propriul suflet, acolo unde lipsa ei a lăsat un loc pe care nu îl vei putea umple cu prezenţa altei femei. 

                                Pe tocuri înalte va călca în picioare orice şi pe oricine va mai încerca să o facă să sufere… Pe tocuri înalte ţi-o vei amiti… Puternică. Frumoasă. A ta. Aşa ţi-o vei aminti pentru că pe tocuri înalte şi cu demnitatea în braţe a plecat de lângă tine, cel care fără să îţi dai seama aproape o adusesi în genunchi…

Foto: We Heart It

large (4)

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • This unique blog is absolutely amazing and also truthful…

 • COMMENT (1)

  1. Top MBA College In Greater Noida 07th martie 2018 at 15:13 -

   This unique blog is absolutely amazing and also truthful…

   Reply

  Leave a Reply