Pe tine, dacă ai fi femeie pentru o zi, aş vrea să te văd îndăgostit de un bărbat exact ca tine.

                                    N-ai face faţă la atâtea sentimente pe minut care se completează şi se contrazic în acelaşi timp. N-ai putea să fierbi la foc mic în suflet o furie născută din dragoste căreia să nu-i dai ascultare şi să pari nepăsător în faţa ei şi fericit în faţa celuilalt. Tu dacă ai fi femeie n-ai putea să-ţi răspunzi la toate întrebările pe care le ai despre femei. N-ai răspunde la niciuna. 

                                    Aş vrea să văd un bărbat trăind viaţa unei femei, cu perioade şi nervi, cu tot ce înseamnă supărare şi deznădejde, dar şi cu fericire absurdă urmată de clasica dezamăgire. Ai fi de două mai nedumerit şi ţi-ai da seama cât de puţin ştii tu de fapt despre femei. Ai realiza că ai înţeles totul pe dos aproape de fiecare dată, şi tot nu ai fi capabil să înţelegi de ce n-ai reuşit să o păstrezi lângă tine sau de ce n-ai putut să o întorci înapoi.

                                    Mi-ar plăcea să te văd îndrăgostit de un bărbat care nu te iubeşte şi să observ cum te oftici din cauză că ai fost şi tu acel bărbat de atâtea ori. Mi-ar plăcea să aştepţi ore întregi, noaptea, acasă un bărbat care nici nu se sinchiseşte să apară. Mi-aş dori să vrei atenţia indiferentului care îşi bate joc tot mai mult cu cât primeşte mai mult. Cred că de fapt mi-ar plăcea să ai parte de un bărbat exact ca tine. Unul care să te ţină pe jar până te arde şi care mai apoi se spală pe mâini de tine. Unul care iubeşte doar din vorbe, niciodată din cuvinte. Unul care se plânge că nu poate înţelege femeile.

                                    Tu şi dacă ai fi femeie pentru o zi, pun pariu că tot n-ai fi capabil să ne înţelegi, ci probabil ai fi şi mai nedumerit. Pe tine, dacă ai fi femeie pentru o zi, aş vrea să te văd îndăgostit de un bărbat exact ca tine. Spune-mi tu dacă e blestem sau nu.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. Monseniorul 20th februarie 2016 at 19:19 -

   Dar repulsia? Repulsia?

   Reply

  Leave a Reply