Pe mine dezamăgirile alea urâte şi bărbaţii care m-au făcut să sufăr m-au ajutat să devin femeie independentă, deşteaptă şi sigură pe forţele proprii. Pe tine la ce te-a ajutat să nu-ţi pese?

                                        Pe mine dezamăgirile alea urâte şi bărbaţii care m-au făcut să sufăr m-au ajutat să devin femeie independentă, deşteaptă şi sigură pe forţele proprii. Pe tine înşelatul, minciunile şi indiferenţa nu te fac bărbat. Nu, dragule, bărbat te face femeia de lângă tine, nu femeile. Să ştii că mai mult contează calitatea decât cantitatea, doar aşa, ca un sfat.

                                        Sincer, eu nu cred că dacă suferi după un bărbat înseamnă că eşti, în mod automat, şi proasta lui. Ce să spun?! Am suferit şi eu după un bărbat sau doi şi nu mi-e ruşine, că doar ei mi-au fost lecţii, că doar ei m-au învăţat să fiu femeia de azi, că doar ei m-au ajutat să-mi dau seama ce vreau de la viaţă, ce vreau de la o relaţie, ce vreau de la un bărbat şi, mai ales, ce vreau de la mine însămi atunci când iubesc.

                                        Eu nu cred nici că numărul femeilor pe care le strângi în braţe, cărora le dai speranţe şi pe care le amăgeşti cu neruşinare te face bărbat. Ar vrea ei, unii, să fie aşa, dar nu e. Nu pentru o femeie. Şi probabil e mai important să fii bărbat în ochii femeii decât în ochii unuia care abia aşteaptă să-ţi suflet vreo cucerire din braţe. Bărbat te poate face numai femeia de lângă tine, dar nu acea femeie care nu se respectă nici pe ea însăşi, nu mai vorbesc de respect pentru tine, ci acea femeie care te face să înţelegi prin simpla sa prezenţă că trebuie să te ridici la un anumit nivel pentru ca totul să fie aşa cum vă doriţi amândoi, nu doar ea. 

                                        Contează mai mult calitatea unei singure femei pe care ţi-o alegi să o ai alături din ipostaza celui care oricum nu poate înţelege femeia, decât numărul celor pe care le vrei de plictiseală, degeaba, de o noapte, de prea puţin ca să nu-ţi pese prea mult.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply