Pe femeie nu trebuie să o înţelegi întotdeauna. Uneori e nevoie doar să o asculţi.

                                       Pe femeie nu trebuie să o înţelegi întotdeauna. Uneori e nevoie doar să o asculţi. Dacă tu eşti bărbatul de care are nevoie, iar dacă ea este acea femeie de care tu ai nevoie… Dacă tu o iubeşti şi ea te iubeşte… Atunci să ştii că ea nu îţi va cere niciodată prea mult şi în niciun caz nu îţi va cere ceva ce nu îi poţi oferi.

                                       Nu îţi va cere să o înţelegi atunci când ştie că nu poţi înţelege, că nu poţi să simţi tot ce simte ea şi că nu te poţi pune în locul ei. Îţi va cere doar să o asculţi pentru a-şi descărca povara care îi apasă pe suflet. Îţi va cere să o cuprinzi în braţe şi să nu îi mai dai drumul până nu redevine puternică. Îţi va cere să îi fi alături în întregime, dar mai ales cu sufletul. Îţi va cere să nu pleci şi să nu o laşi să se simtă singură. Dar nu îţi va cere să o înţelegi pentru că ştie că oricât de mult ţi-ai dori să poţi, nu poţi. Ştie că o femeie nu poate fi înţeleasă mereu nici măcar de cel care o iubeşte cu adevărat. Nu îţi va cere imposibilul.

                                       O femeie nu vrea mereu să spui ceva anume şi nu are niciodată în minte acele cuvinte pe care tu să le spui pentru ca ea să se simtă mai bine, aşa că nu are rost să te îngrijorezi că spui prea puţin sau cu nu spui ce vrea să audă. Nici ea nu ştie ce vrea să audă. Uneori ea vrea să taci, deşi ai putea spune multe. Uneori ea vrea doar să o strângi la piept, deşi ai putea muta munţii din loc pentru ea. Uneori te vrea ca om… Doar ca om. Iar prin a fi om poţi înţelege tot ce vrei.

                                       Uneori femeia e o făptură atât de simplă, iar tu o faci să pară atât de complicată. Uneori… Sau poate chiar de cele mai multe ori.

                                       Pe femeie nu trebuie să o înţelegi întotdeauna. De cele mai multe ori e nevoie doar să o asculţi.

Foto: We Heart It

 

large (6)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply